Recenzja książki: Razem na święta

Data premiery: 09.10.2024r

#współpracareklamowa

#współpracabarterowa

#współpracarecenzencka

"Nikomu nic nie mówiłam. Niby miałam pancerz, niby nic mnie nie ruszało, niby nieustraszona, ale w biedzie nawet pancerze są używane, z drugiej ręki, pełne dziur których nie da się zacerować. Przez te dziury wpadają słowa - drapiące kłaczki, które potem trudno wyjąć. "

Autorka stworzyła piękną niebanalną powieść świąteczną, która dogłębnie porusza i zmusza do refleksji.

Jest w niej pełno humoru, a zarazem jest tak wartościowa. Bohaterowie są charakterni i dobrze wykreowani.

Autorka porusza trudne tematy, takie jak wychowywanie się bez rodziców.

Główna bohaterka walczy o swoje niepokorne rodzeństwo stawiając swoje potrzeby na drugim miejscu.

Ta klimatyczna historia idealnie nastroi czytelnika na nadchodzące święta, a fabuła histori przypomni o tym jak ważną rolę odgrywa rodzina.

Gorąco polecam.

Dziękuję wydawnictwu za zaufanie i egzemplarz recenzencki.

#książkoweimpresje #polskiebookstagramy #bookstagrampl

Kup książkę Razem na święta

Zobacz opinie o książce Razem na święta
Książka
Razem na święta
Barbara Kwinta
Chwała meksykańskim zakonnicom
Barbara Kwinta0
Okładka ksiązki - Chwała meksykańskim zakonnicom

Kochająca planowanie i rutynę Emilia Starska wsiada do życiowego rollercoastera. Po przeczytaniu listu od zmarłej mamy dochodzi do wniosku, że nie może...

Razem, a nawet osobno
Barbara Kwinta0
Okładka ksiązki - Razem, a nawet osobno

Prawdziwa opowieść o dojrzewaniu, miłości i szukaniu swojego bezpiecznego miejsca na ziemi. Dziesięć lat wcześniej... Wieliczka, klasa maturalna. W ramach...

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;