Technologia gastronomiczna z obsługą gości cz.3

Ocena: 0 (0 głosów)
Znajdziesz tu takie zagadnienia jak: mięso, ryby, zakąski zimne i gorące, desery, napoje alkoholowe i bezalkoholowe, bufet, obsługa gości, przyjęcia okolocznościowe, serwis specjalny, bar,higiena i ochrona środowiska a poza tym słowniczek wyrazów obcych i terminy gastronomiczne.

Informacje dodatkowe o Technologia gastronomiczna z obsługą gości cz.3:

Wydawnictwo: Rea
Data wydania: b.d
Kategoria: Edukacyjne
ISBN: 8371410158
Liczba stron: 296

więcej

Kup książkę Technologia gastronomiczna z obsługą gości cz.3

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Technologia gastronomiczna z obsługą gości cz.3 - opinie o książce

Inne książki autora
Technologia gastronomiczna. Cz. 1
Arens-Azevedo Ulrike0
Okładka ksiązki - Technologia gastronomiczna. Cz. 1

Książka p[omyślana jest jako podręcznik przeznaczony dla przyszłych adeptów sztuki kulinarnej.Składniki żywności, podstawowe techniki sporządzania potraw...

Technologia gastronomiczna. Cz. 2
Arens-Azevedo Ulrike0
Okładka ksiązki - Technologia gastronomiczna. Cz. 2

znajdziesz tu takie zagadnienia jak: owoce-podziało owoców, charakterystyka wartości odżywczej, receptury, mleko i produkty mleczne-zastosowanie gastronomiczne...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Srebrny łańcuszek
Edward Łysiak ;
Srebrny łańcuszek
Dziadek
Rafał Junosza Piotrowski
 Dziadek
Aldona z Podlasia
Aldona Anna Skirgiełło
Aldona z Podlasia
Egzamin na ojca
Danka Braun ;
Egzamin na ojca
Rozbłyski ciemności
Andrzej Pupin ;
Rozbłyski ciemności
Cień bogów
John Gwynne
Cień bogów
Jak ograłem PRL. Na scenie
Witek Łukaszewski
Jak ograłem PRL. Na scenie
Zły Samarytanin
Jarosław Dobrowolski ;
Zły Samarytanin
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy