Technologia gastronomiczna. Cz. 1

Ocena: 0 (0 głosów)
Książka p[omyślana jest jako podręcznik przeznaczony dla przyszłych adeptów sztuki kulinarnej.Składniki żywności, podstawowe techniki sporządzania potraw, metody obróbki cieplnej, zioła i przyprawy, warzywa, zupy i sosy to wszystko znajdziesz w tym podręczniku.

Informacje dodatkowe o Technologia gastronomiczna. Cz. 1:

Wydawnictwo: Rea
Data wydania: b.d
Kategoria: Edukacyjne
ISBN: 8371410700
Liczba stron: 168

więcej

Kup książkę Technologia gastronomiczna. Cz. 1

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Technologia gastronomiczna. Cz. 1 - opinie o książce

Inne książki autora
Technologia gastronomiczna. Cz. 2
Arens-Azevedo Ulrike0
Okładka ksiązki - Technologia gastronomiczna. Cz. 2

znajdziesz tu takie zagadnienia jak: owoce-podziało owoców, charakterystyka wartości odżywczej, receptury, mleko i produkty mleczne-zastosowanie gastronomiczne...

Technologia gastronomiczna z obsługą gości cz.3
Arens-Azevedo Ulrike0
Okładka ksiązki - Technologia gastronomiczna z obsługą gości cz.3

Znajdziesz tu takie zagadnienia jak: mięso, ryby, zakąski zimne i gorące, desery, napoje alkoholowe i bezalkoholowe, bufet, obsługa gości, przyjęcia okolocznościowe...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Srebrny łańcuszek
Edward Łysiak ;
Srebrny łańcuszek
Dziadek
Rafał Junosza Piotrowski
 Dziadek
Aldona z Podlasia
Aldona Anna Skirgiełło
Aldona z Podlasia
Egzamin na ojca
Danka Braun ;
Egzamin na ojca
Cień bogów
John Gwynne
Cień bogów
Rozbłyski ciemności
Andrzej Pupin ;
Rozbłyski ciemności
Wstydu za grosz
Zuzanna Orlińska
Wstydu za grosz
Jak ograłem PRL. Na scenie
Witek Łukaszewski
Jak ograłem PRL. Na scenie
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy