Technologia gastronomiczna. Cz. 2

Ocena: 0 (0 głosów)
znajdziesz tu takie zagadnienia jak: owoce-podziało owoców, charakterystyka wartości odżywczej, receptury, mleko i produkty mleczne-zastosowanie gastronomiczne, zakup i przechowywnanie,jaja-zastosowanie, zakup, przechowywanie, receptury.

Informacje dodatkowe o Technologia gastronomiczna. Cz. 2:

Wydawnictwo: Rea
Data wydania: b.d
Kategoria: Edukacyjne
ISBN: 8371411189
Liczba stron: 160

więcej

Kup książkę Technologia gastronomiczna. Cz. 2

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Technologia gastronomiczna. Cz. 2 - opinie o książce

Inne książki autora
Technologia gastronomiczna. Cz. 1
Arens-Azevedo Ulrike0
Okładka ksiązki - Technologia gastronomiczna. Cz. 1

Książka p[omyślana jest jako podręcznik przeznaczony dla przyszłych adeptów sztuki kulinarnej.Składniki żywności, podstawowe techniki sporządzania potraw...

Technologia gastronomiczna z obsługą gości cz.3
Arens-Azevedo Ulrike0
Okładka ksiązki - Technologia gastronomiczna z obsługą gości cz.3

Znajdziesz tu takie zagadnienia jak: mięso, ryby, zakąski zimne i gorące, desery, napoje alkoholowe i bezalkoholowe, bufet, obsługa gości, przyjęcia okolocznościowe...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Smolarz
Przemysław Piotrowski
Smolarz
Babcie na ratunek
Małgosia Librowska
Babcie na ratunek
Wszyscy zakochani nocą
Mieko Kawakami
Wszyscy zakochani nocą
Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk
 Baśka. Łobuzerka
Zaniedbany ogród
Laurencja Wons
Zaniedbany ogród
Dziennik Rut
Miriam Synger
Dziennik Rut
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy