Technologia gastronomiczna. Cz. 2

Ocena: 0 (0 głosów)
znajdziesz tu takie zagadnienia jak: owoce-podziało owoców, charakterystyka wartości odżywczej, receptury, mleko i produkty mleczne-zastosowanie gastronomiczne, zakup i przechowywnanie,jaja-zastosowanie, zakup, przechowywanie, receptury.

Informacje dodatkowe o Technologia gastronomiczna. Cz. 2:

Wydawnictwo: Rea
Data wydania: b.d
Kategoria: Edukacyjne
ISBN: 8371411189
Liczba stron: 160

więcej

Kup książkę Technologia gastronomiczna. Cz. 2

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Technologia gastronomiczna. Cz. 2 - opinie o książce

Inne książki autora
Technologia gastronomiczna. Cz. 1
Arens-Azevedo Ulrike0
Okładka ksiązki - Technologia gastronomiczna. Cz. 1

Książka p[omyślana jest jako podręcznik przeznaczony dla przyszłych adeptów sztuki kulinarnej.Składniki żywności, podstawowe techniki sporządzania potraw...

Technologia gastronomiczna z obsługą gości cz.3
Arens-Azevedo Ulrike0
Okładka ksiązki - Technologia gastronomiczna z obsługą gości cz.3

Znajdziesz tu takie zagadnienia jak: mięso, ryby, zakąski zimne i gorące, desery, napoje alkoholowe i bezalkoholowe, bufet, obsługa gości, przyjęcia okolocznościowe...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Srebrny łańcuszek
Edward Łysiak ;
Srebrny łańcuszek
Katar duszy
Joanna Bartoń
Katar duszy
Dziadek
Rafał Junosza Piotrowski
 Dziadek
Klubowe dziewczyny 2
Ewa Hansen ;
Klubowe dziewczyny 2
Egzamin na ojca
Danka Braun ;
Egzamin na ojca
Cień bogów
John Gwynne
Cień bogów
Wstydu za grosz
Zuzanna Orlińska
Wstydu za grosz
Jak ograłem PRL. Na scenie
Witek Łukaszewski
Jak ograłem PRL. Na scenie
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy