Soki i koktajle w minutę

Soki i koktajle w minutę autorstwa Agaty Ziemnickiej to odpowiedź na codzienne potrzeby naszego ciała. W dodatku odpowiedzią pyszną i niezwykle prostą - w ciągu zaledwie 1 minuty, możemy przygotować napój będący prawdziwą skarbnicą składników odżywczych, mikro- i makroelementów, witamin, minerałów, antyoksydantów i enzymów.

Autorka rozpoczęła swoją przygodę z miksowaniem od koktajli śniadaniowych i zup kremów, miała bowiem małe dzieci i mało czasu. Jednak miksowanie i wyciskanie, komponowanie nowych smaków okazało się baaardzo wciągające. Powstawały coraz to nowe koktajle, soki, zdrowe szoty, a także śniadaniowe misy mocy.

Miłość do soków i koktajli jest naprawdę zaraźliwa, więc możliwe, że od dziś wyciskanie i miksowanie będzie też codziennością w Twoim domu. A co za tym idzie - poczujesz jak przybywa Ci siły spokoju i zdrowia, a Twoja cera staje się gładka i promienna.

Informacje dodatkowe o Soki i koktajle w minutę:

Wydawnictwo: Burda Książki
Data wydania: 2018-04-18
Kategoria: Kuchnia

Kup książkę Soki i koktajle w minutę

Soki i koktajle w minutę - opinie o książce

Znikam. Zaburzenia odżywiania dzieci i młodzieży
Agata Ziemnicka0
Okładka ksiązki - Znikam. Zaburzenia odżywiania dzieci i młodzieży

Zaburzenia odżywiania dzieci i młodzieży to ogromny,bardzo skomplikowany problem. Czym właściwie są? Jak im przeciwdziałać? I co robić, żeby budować...