Przystojny i popularny aktor Ryan Grant bierze udział w sesjach terapeutycznych u atrakcyjnej seksuolog.
Sadie jest renomowaną w świecie celebrytów lekarką, która pomogła niejednemu pacjentowi.
Mężczyzna wbrew dzielącej ich bariery fantazjuje o kobiecie.
Czy Sadie złamie swoje zasady i przekroczy granicę lekarz-pacjent?
Z jakim problemem przychodzi do niej Ryan?
Historia, która udowadnia, że mimo swoich słabości warto walczyć o szczęście i akceptację.
Wydawnictwo: Magia Słów
Data wydania: 2023-04-18
Co się stanie, gdy prawda ujrzy światło dzienne, a skrywane tajemnice wyjdą na jaw, pociągając za sobą konsekwencje, które będą boleć najbardziej? Nikoli...
Ona jest fotografką specjalizującą się w sesjach wizerunkowych, on - stolarzem, chcącym rozkręcić swoją stronę internetową. Aleksandra i Piotr nie zapałali...
Przeczytane:2024-03-01, Ocena: 5, Przeczytałem,
♠️♠️♠️♠️ Recenzja ♠️♠️♠️♠️
Ewa Bassa - Rudnicka " Sadie "
@ksiazki_w_obiektywie_ewy
Wydawnictwo : Magia Słów
@wydawnictwomagiaslow
♠️♠️♠️♠️♠️♠️♠️♠️♠️♠️♠️♠️♠️
" Ta kobieta była usposobieniem seksu. To nie tak, że ubierała się wyzywająco na nasze spotkania. Ona zawsze wyglądała elegancko. Z klasą. Tylko w moich oczach każdy jej drobny gest, ułożenie włosów czy mimika jej twarzy sprawiały, że robiło mi się gorąco... "
" Sadie " to fascynującą historię o walce o szczęście i akceptację, pomimo własnych słabości.. To krótkie opowiadanie, które wciąga od samego początku do końca..
Styl autorki jest bardzo interesujący.. Autorka używa barwnych i zaskakujących opisów, które sprawiają, że historia staje się jeszcze bardziej intrygująca.. Jej słowa są pełne emocji i napięcia, a jednocześnie zachowuje się odpowiednią równowagę, aby historia była przystępna dla czytelnika.. Autorka potrafi wciągnąć czytelnika w historię i budować napięcie, co sprawia, że chce się dowiedzieć, co się stanie dalej..
Dodatkowo, styl autorki jest pełen emocji i wciąga czytelnika od pierwszych zdań.. Jej opisy postaci i sytuacji są bardzo obrazowe, co sprawia, że czytanie opowiadania staje się prawdziwą przyjemnością.. Autorka potrafi również zaskakiwać czytelnika, tworząc napięcie i emocje.. To naprawdę wciągający opowiadanie, który trzyma w napięciu do samego końca.
To opowiadanie ma również głębsze przesłanie o walce o szczęście i akceptację, nawet pomimo własnych słabości.. Autorka ukazuje, że warto podjąć wysiłek i szukać pomocy, aby osiągnąć pełnię życia..
" Nie mogłem się dłużej powstrzymać. Musiałem to zrobić.
I zrobiłem. Po wielu fantazjach w mojej głowie o tym, jakby to było całować słodką Sadie, zrobiłem to w rzeczywistości..."
Ryan Grant jest przystojnym i popularnym aktorem, który bierze udział w sesjach terapeutycznych u Sadie, która jest renomowaną lekarką specjalizującą się w seksuologii..
Ryan fantazjuje o Sadie, mimo że istnieje bariera między nimi jako pacjent a lekarz..
Czy Sadie złamie swoje zasady i przekroczy granicę między lekarzem a pacjentem..
Czy ich relacja rozwinie się poza sferę terapeutyczną?