Co się stanie, gdy prawda ujrzy światło dzienne, a skrywane tajemnice wyjdą na jaw, pociągając za sobą konsekwencje, które będą boleć najbardziej?
Nikoli wydawało się, że przeznaczenie ma dla niej szczęśliwe zakończenie w stylu "żyli długo i szczęśliwie", jednak nowy rok będzie wyglądał inaczej.
W tej historii niejedno serce zostanie złamane, a droga do ich zabliźnienia wcale nie będzie taka łatwa, jakby mogło się wydawać.
Co los przygotował dla głównej bohaterki?
Wydawnictwo: Magia Słów
Data wydania: 2023-06-06
"Zabliźnione serca" to kontynuacja losów Nikoli z debiutu Autorki pt. "Księgarnia pod ratuszem". Bardzo polecam tę książkę, jest pełna emocji, rodzinnego ciepła, miłości, ale też smutki i żalu. Życie głównej bohaterki nigdy wcześniej nie było usłame różami, ale wszystko ma szansę się zmienić za sprawą poznania pewnego Włocha o imieniu Lorenzo.
Przystojny i popularny aktor Ryan Grant bierze udział w sesjach terapeutycznych u atrakcyjnej seksuolog.Sadie jest renomowaną w świecie celebrytów lekarką...
Nikola jest dumną właścicielką ,,Księgarni pod ratuszem" na zamojskiej starówce. Kobieta poświęca swojej pracy całą swoją uwagę, lecz do pełni szczęścia...
Przeczytane:2024-01-29, Ocena: 6, Przeczytałam, Insta challenge. Wyzwanie dla bookstagramerów 2024, 52 książki 2024, 26 książek 2024, 12 książek 2024, Posiadam, Wyzwanie - wybrana przez siebie liczba książek w 2024 roku,
„Zabliźnione serca” to dalsze losy poznanej przeze mnie na stronach powieści „Księgarnia pod ratuszem” Nikoli, którą bardzo polubiłam. Kobieta mierzy się z odnalezieniem w swoim życiu pewnej harmonii, szczęścia i upragnionej miłości. Niestety wszystko okazuje się znacznie trudniejsze, aniżeli ktokolwiek mógłby przypuszczać! Autorka nie oszczędza głównej bohaterce cierpienia, choć ta w życiu wiele już przeżyła.
Autorka w książce porusza także wiele trudnych tematów, które niestety są bardzo aktualne. Skomplikowane relacje rodzinne, które niestety dotykają coraz szersze grono osób.
Książka przedstawia nam piękną, bardzo poruszającą historię, od której nie sposób się oderwać! Dla mnie twórczość autorki jest wprost idealna, lekka, przyjemna, ale zarazem emocjonalna. Ja bardzo serdecznie polecam tą serię.