Mine to Cherish. Długo i szczęśliwie. Tom 3

Dzień ślubu powinien być spełnieniem marzeń, prawda?

Clarabella była zaskoczona, kiedy po dwóch miesiącach znajomości, podczas jej urodzinowego przyjęcia-niespodzianki, Edward jej się oświadczył, ale zgodziła się za niego wyjść. Mężczyzna wydawał się być jej ideałem i traktował ją jak księżniczkę.

Dlaczego więc przed samą ceremonią w jej głowie zaczyna rodzić się aż tyle wątpliwości? Wszystko staje się jasne, gdy w jej drzwiach staje nieznajoma kobieta.

Luke nigdy sobie nie wybaczył, że pozwolił Clarabelli odejść, dlatego dzień jej ślubu planował spędzić w swojej chatce w lesie, a smutki zatopić w alkoholu. Kiedy jednak samochodów dostawczych z jedzeniem na wesele się zepsuł, Luke zawrócił do miasta, żeby pomóc.

Widząc Clarabellę wybiegającą z kościoła Luke nie wyobraża sobie innego rozwiązania. Otwiera drzwi do swojego pickupa i pomaga jej znaleźć schronienie.

Ta historia jest naprawdę SWEET. Sugerowany wiek: 18+

Mine to Cherish. Długo i szczęśliwie. Tom 3 - opinie o książce

Avatar użytkownika - zaczytanaulcia
zaczytanaulcia
Przeczytane:2024-08-20, Ocena: 5, Przeczytałem,

"Wtem podniosłam wzrok I go zobaczyłam: ostatnią osobę na świecie, którą chciałam w tym momencie napotkać. Stał przy swoim samochodzie i patrzył na mnie, jakby na mnie czekał."

???

Piękna pastelowa okładka
Kwiatowy motyw
Słodka i namiętna historia

Tak! Tak! Tak!
Tak prezentuje się trzecia część serii "Długo i szczęśliwie" Natashy Madison.

"MINE TO CHERISH"

Tym razem poznajemy w losy Clarabelli, która od niedawna spotyka się z Edwardem.
Chociaż są ze sobą zaledwie dwa miesiące, to mężczyzna w dniu jej trzydziestych urodzin, postanawia się oświadczyć.
Clarabella jest zaskoczona.
Czego, jak czego, ale takiego obrotu sprawy na pewno się nie spodziewała.
Mimo to z jej ust pada ciche słowo "tak".

Teraz zaczyna się przedślubna gorączka.
Wydaje się, że tym razem wszystko przebiegnie pomyślnie, że ślub nie zostanie odwołany, jak to miało miejsce w przypadku rodzeństwa Clarabelli.
Wszak nie wybuchł żaden pożar i nawet pan młody zjawił się na czas.
A mimo to coś, a raczej ktoś burzy ten jakby się mogło wydawać, najpiękniejszy dzień w życiu.
Kiedy panna młoda otwiera drzwi, a w ich progu staje kobieta z dzieckiem na rękach, ceremonia ślubna zostaje odwołana.
Clarabella po wysłuchaniu nieznajomej, najpierw konfrontuje się z narzeczonym, a następnie wybiega z sali weselnej.

Przypadek, a może raczej przeznaczenie sprawia, że na zewnątrz spotyka Luka. Oboje udają się do należącej do mężczyzny chatki w lesie.
Chociaż ich ostatnie spotkanie było zmysłowe i namiętne, to skończyło się złamanym sercem i łzami w oczach.
Teraz, na całkowitym odludziu, mają możliwość rozprawienia się z przeszłością i stworzenia własnej, nowej historii...

Czy jednak będą w stanie wybaczyć błędy przeszłości?

"Mine to cherish" to historia, którą czyta się błyskawicznie. Tak, jak poprzednie jej części - skradła moje serce.
Lubię takie delikatne, romantyczne, a jednocześnie podsycone namiętnością powieści, w których nie brakuje nutki intrygi i dobrej zabawy.
Autorka ma tak lekkie i plastyczne pióro, że przez całość niemal się płynie. I chociaż historia jest przewidywalna, to z ogromną ciekawością śledzi się losy bohaterów i nie można doczekać się ich zwieńczenia.
A to oczywiście jest słodkie i mega romantyczne.
Uwielbiam takie powieści.
Niby realne a oderwane od rzeczywistości ?

Polecam ?

Mine to love. Długo i szczęśliwie. Tom 4
Natasha Madison0
Okładka ksiązki - Mine to love. Długo i szczęśliwie. Tom 4

Czy lęk przed złamanym serem może okazać się przeszkodą na drodze do szczęśliwego zakończenia? Presley po katastrofach ślubnych swojego rodzeństwa obiecała...

Mine to have. Długo i szczęśliwie. Tom 1
Natasha Madison0
Okładka ksiązki - Mine to have. Długo i szczęśliwie. Tom 1

W dniu ślubu wszystko powinno iść gładko. Prawda? Kiedy Harlow otrzymuje zaproszenie na ślub swojego byłego chłopaka, jest zaskoczona, ale przypomina...