Logo wydawnictwa - Parragon

Parragon


Książki wydawnictwa

Okładka - Potrawy dla wybrednych. W 10, 20 i 30 minut
Potrawy dla wybrednych. W 10, 20 i 30 minut
praca zbiorowa

Poszczególne przepisy zostały umieszczone w tej książce, w oddzielnych rozdziałach w zależności od tego, ile czasu zajmuje ich przygotowanie. Teraz, gdy masz na gotowanie tylko 10, 20 lub 30 minut, natychmiast...czytaj dalej

Okładka - Kuchnia tajska
Kuchnia tajska
Christine France

Ta pięknie wydana książka kucharska zainspiruje każdego i pozwoli wyczarować w domu prawdziwy smak tajskich potraw. Znajdziecie w niej 120 ciekawych, orientalnych przepisów, które na pewno urozmaicą smak Waszych posiłków....czytaj dalej

Okładka - Encyklopedia pytań i odpowiedzi. Zwierzęta
Encyklopedia pytań i odpowiedzi. Zwierzęta
praca zbiorowa

W tej pięknie ilustrowanej encyklopedii zwierząt czytelnik znajdzie odpowiedzi na setki pytań na temat fauny na świecie. Dowie się również o stworzeniach, których sam już nigdy nie będzie w stanie spotkać i...czytaj dalej

Okładka - Ryby akwariowe. Poradnik encyklopedyczny
Ryby akwariowe. Poradnik encyklopedyczny
praca zbiorowa

Ta bogato ilustrowana książka przeznaczona jest przede wszystkim dla początkujących akwarystów, ale zawiera także aktualne informacje cenne dla doświadczonych hobbystów. Znajdziecie tutaj szeroki wybór gatunków...czytaj dalej

Okładka - The Beatles. Nieznane fotografie
The Beatles. Nieznane fotografie
praca zbiorowa

The Beatles. Nieznane fotografie to zbiór 600 zdjęć pochodzących z archiwów gazety Daily Mail. Stanowi on wyczerpujący zapis wielu lat niezwykłej historii zespołu. Książka zawiera ponad 200 odbitek z nieopublikowanych...czytaj dalej

Okładka - Ilustrowana historia powszechna
Ilustrowana historia powszechna
praca zbiorowa

Ktoś mądry powiedział kiedyś, że pierwszy krok w zdobywaniu wiedzy polega na uświadomieniu sobie, jak niewiele wiemy. Czytelnikowi, przeglądającemu Ilustrowaną historię powszechną i zachwycającemu się, jej...czytaj dalej

Okładka - Sosy i dipy. Inspirujący wybór klasycznych i nowoczesnych przepisów
Sosy i dipy. Inspirujący wybór klasycznych i nowoczesnych przepisów
praca zbiorowa

Doskonałego kucharza od dobrego odróżnić można... po sosie! Bo sos sprawia, że przeciętny posiłek zmienia się w niezwykłą ucztę - zaostrza smak dania, bądź dodaje mu kremowego zabarwienia, podkreśla główny...czytaj dalej

Okładka - Krótkie historyjki. Świat zwierzątek
Krótkie historyjki. Świat zwierzątek
praca zbiorowa

Ten zbiór prostych historyjek o sympatycznych zwierzątkach zachwyci każde dziecko, a i rodzicom się spodoba, jako że świetnie nadaje się do czytania przed snem....czytaj dalej

Zobacz także

Recenzje miesiąca
Srebrny łańcuszek
Edward Łysiak ;
Srebrny łańcuszek
Dziadek
Rafał Junosza Piotrowski
 Dziadek
Aldona z Podlasia
Aldona Anna Skirgiełło
Aldona z Podlasia
Egzamin na ojca
Danka Braun ;
Egzamin na ojca
Cień bogów
John Gwynne
Cień bogów
Rozbłyski ciemności
Andrzej Pupin ;
Rozbłyski ciemności
Wstydu za grosz
Zuzanna Orlińska
Wstydu za grosz
Jak ograłem PRL. Na scenie
Witek Łukaszewski
Jak ograłem PRL. Na scenie
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy