Autorzy powyższej książki prowadzą szczegółowe rozmowy ze specjalistami z różnych dziedzin psychologii, aby stworzyć książkę, która zawiera uniwersalne przedstawienie tego co zaburza nasze związki. Wyruszają w podróż po szerokim temacie jakim są "trzecie elementy" w związkach. Co wpływa negatywnie na nasze relacje? Jak czynniki takie jak alkohol, pieniądze, pasja, a nawet teściowa oddziaływują na nas i nasze stosunki? Jak sobie radzić z przeszkodami, które stają na drodze naszym relacjom?
Niesamowicie ciekawy temat, przedstawiony w wyjątkowej formie wywiadów z uznanymi w kraju ekspertami. Czternaście skrajnie odmiennych czynników, które mają negatywny wpływ na nasze związki. Autorzy w pełni profesjonalnie podeszli do tematu, który jest bardzo ważny i wciąż potrzebuje rozgłosu. Goście wywiadów z pełnym zaangażowaniem podeszli do tych rozmów i oddali serce, aby podzielić się z czytelnikami cennymi radami.
Wiele przydatnej i sprawdzonej wiedzy, która może odmienić czyjeś relacje. Ta książka to pierwszy krok do uświadomienia sobie problemu i sięgnięcia po profesjonalną pomoc.
Nawet jeśli temat nie dotyczy czytelnika to jest niesamowicie ciekawy i zachęci niejednego człowieka w ramach ciekawostki. Z całego serduszka polecam każdemu, kto chce zdobyć dodatkową, wyjątkową wiedzę w temacie relacji.
Dziękuję wydawnictwu za egzemplarz do recenzji i możliwość poznania tak wartościowej książki.
[współpraca barterowa]
o Kiedy Katalończycy tańczą na ulicach sardanę. o Popularny portowy Baja Beach Club. o Katedra La Seu, serce starego miasta. o Costa Brava: plaże, klify...
Magdalena Kuszewska rozmawia o zabiegach ginekologii estetycznej i urologii estetycznej z ekspertami, a także z osobami, które takim zabiegom się poddały...