Revers

Tom 1 cyklu Bracia Hendersonowie

🩸Powieść zabiera czytelnika do świata mężczyzn,którzy swoim oddaniem wobec siebie i zachowaniem wzbudzają respekt przed mieszkańcami.
W I tomie przybliżona jest historia Reversa-potężnego mężczyzny kochającego krew i badanie ciała pośmiertnego.Praca wszystko mu to umożliwia,dając przyjemność i satysfakcję. Na jego widok serce miękkie.Wielki mężczyzna,który odstrasza i przyciąga jednocześnie.Sposób zachowania i działania poza prawem z braćmi daje mu twarz badboya z przeszłością.
▪Lilly pokochałam od pierwszego spotkania.Wszystko to za sprawą jej zadziorności,pewności siebie i wyjątkowości.Jest unikatowa,niepowtarzalna,demoniczna,szczera oraz przebojowa.Dodając do tego cięty język powoduje,że staje się naszą idolką-nie tylko horroru,ale także z życia.

🩸Nasi bohaterowie zasługują na wnikliwą uwagę.Dwoje wyjątkowych osób,które powodują dreszczyk emocji i ogromne zainteresowanie.Nie tylko pożądanie,namiętność oraz gorące sceny w nietypowych miejscach zasługują na uznanie,ale także ich nietypowa osobowość,która przyciąga większe zainteresowanie.Ich się kocha za ich inność i wyjątkowość.

🩸Warto wspomnieć o działaniach braci Henderson i ich „pracy”.Tworzą oni niezwykłą więźń,która przyczynia się do tego,że pójdą za sobą w ogień.Walczą ze złem,nie patrząc na konsekwencje.

🩸 „Revers.Bracia Hendersonowie” to znakomita historia szalonej Lilly i Reversa oraz ciut informacji o pozostałych braciach Henderson wraz z nowymi informacjami o ich rodzinie.Nieodłącznym elementem histori jest kot Ralf i jego demolka-daje popalić swojemu właścicielowi i innym.

🩸Jestem zachwycona pierwszą odsłoną braci Henderson i czekam na dużo więcej.
Nie przechodźcie obojętnie obok tej historii-czytajcie🖤

Informacje dodatkowe o Revers:

Kup książkę Revers

Good Boy. Bajka o zniszczonym chłopcu
Ewelina Maria Mantycka0
Okładka ksiązki - Good Boy. Bajka o zniszczonym chłopcu

"Dobry chłopiec. Zła bajka. Złe decyzje w dobrym życiu.” Można być królem estrady i stracić wszystko. Z-King z dnia na dzień zniknął z mediów...

A kiedy nadejdzie dzień
Ewelina Maria Mantycka0
Okładka ksiązki - A kiedy nadejdzie dzień

January Zatorski traci wzrok na misji w Ukrainie. Wojsko opłaca i kieruje do niego pielęgniarkę. Chociaż January początkowo ją zbywa, Ludka ze swoim poczuciem...

Kobiety naukowców
Aleksandra Glapa-Nowak