Revers

Tom 1 cyklu Bracia Hendersonowie

PIERWSZY ROMANS DARK QUEEN LOVE! Idealny facet dla królowej horrorów? Pracownik prosektorium! Bo królowa horrorów jest tylko jedna! Revers Henderson to jeden z czterech synów gwiazdy porno – Lucky Henderson. Revers pracuje w miejskim prosektorium, ale od zawsze był zafascynowany krwią i przemocą. Jego zdolności przydają się również do ochrony rodzinnych interesów. Peyton, Revers, Austin i Enzo wychowali się razem na farmie. Przez lata opiekowali się nimi dziadkowie, którym córka co jakiś czas podrzucała niemowlaki pod drzwi. Przystojni bracia, tak różni i tak bardzo chcący odciąć się od piętna matki, nauczyli się walczyć. Dziś są lojalni wobec siebie, zrobią wszystko, aby ochronić bliskich. Lilly Jackson, znana jako L.J. Jackson, od lat jest królową horrorów. Pisarka mrożących krew w żyłach powieści miała szczęście, że trafiła do małego miasteczka. Dzięki swojej przyjaciółce i managerce Cassie zadomowiła się w Covington, odcinając się od przeszłości. Prowadząc nocny tryb życia, często obserwuje sąsiadów, i to właśnie wtedy przyłapuje włamywacza, który co rano przyjeżdża do domu naprzeciwko z siekierą i torbą na zwłoki. Tak zaczyna się wielka przygoda Lilly i Reversa. Od początku ich związek jest pełen namiętności i pożądania, mrocznych fantazji i zabawnych sytuacji.

Informacje dodatkowe o Revers:

Wydawnictwo: WasPos
Data wydania: 2024-11-21

Kup książkę Revers

Revers - opinie o książce

Avatar użytkownika - w_ksiazkowym_zac
w_ksiazkowym_zac
Przeczytane:2024-12-29, Ocena: 5, Przeczytałam,

Powieść Eweliny Mantyckiej to ognisty, pełen namiętności romans, który oprócz głównego wątku - relacji naszych bohaterów, dotyka też innych, w moim odczuciu równie ważnych, takich jak: relacje rodzinne, przyjaźń, trudna przeszłość, działanie na granicy prawa, problemy moralne, odrzucenie czy akceptacja. Nie zabraknie tu również humoru. Kota Ralfa nie sposób nie lubić - nie tylko Reversowi nie daje o sobie zapomnieć. Ten kot-demolka jest świetny i czyta się o nim z uśmiechem na twarzy. Nie tylko kot wywołuje tu śmiech - niektóre dialogi czy sytuacje, śmieszą również. Lilly to kobieta, która jest trochę podobna do Reversa - lubi czuć ten dreszczyk niebezpieczeństwa, jednak w jej przypadku ta fascynacja jest wyrażana na papierze. Polubiłam ją, chociaż nie ukrywam, całą moją uwagę zaskrobili sobie bracia. Ich więź - mocna, wyjątkowa, niezniszczalna, może stanowić wzór. Pomimo swej odmienności i trudnej przeszłości, która w zasadzie ich umocniła, mogą skoczyć za sobą w ogień, bez zastanowienia oddać za sobie życie. Świetnie mieć takie wsparcie. I dziadek Jack, który trzyma w ryzach niepokornych braci. Z niecierpliwością będę czekać na kolejne odsłony braci - na Peytona, Austina, Enzo i Zaydana. Kolejną rzeczą, jaką chciałabym poruszyć - to relacja Lilly i Reversa. Szkoda, że zaczęła się ona wczesnym porankiem, na trawniku przed domem Bishopów. dla mnie to ciut za szybko poszła ona w jednym kierunku🙈 przez co powieść straciła troszkę na autentyczności. Nie mniej jednak nie można tu odmówić autorce wyobraźni i polotu, ponieważ wymyśliła ona naprawdę ciekawą fabułę, która może rozpalić zmysły, przyprawić o szybsze bicie serca i rozśmieszyć. A takie połączenie sprawdziło się tu bardzo dobrze. Nie pozostaje nic innego, jak tylko polecić. Naprawdę warto poznać rodzinę Henderson i uroczą, acz zadziorną Lilly, której wizyta w prosektorium, wydaje się zniszczeniem jej marzeń. I oczywiście kot Ralf! Bez niego ta powieść nie byłaby taka sama 😊

Avatar użytkownika - FascynacjaKsiazk
FascynacjaKsiazk
Przeczytane:2024-12-16, Ocena: 6, Przeczytałam,

🩸Powieść zabiera czytelnika do świata mężczyzn,którzy swoim oddaniem wobec siebie i zachowaniem wzbudzają respekt przed mieszkańcami.
W I tomie przybliżona jest historia Reversa-potężnego mężczyzny kochającego krew i badanie ciała pośmiertnego.Praca wszystko mu to umożliwia,dając przyjemność i satysfakcję. Na jego widok serce miękkie.Wielki mężczyzna,który odstrasza i przyciąga jednocześnie.Sposób zachowania i działania poza prawem z braćmi daje mu twarz badboya z przeszłością.
▪Lilly pokochałam od pierwszego spotkania.Wszystko to za sprawą jej zadziorności,pewności siebie i wyjątkowości.Jest unikatowa,niepowtarzalna,demoniczna,szczera oraz przebojowa.Dodając do tego cięty język powoduje,że staje się naszą idolką-nie tylko horroru,ale także z życia.

🩸Nasi bohaterowie zasługują na wnikliwą uwagę.Dwoje wyjątkowych osób,które powodują dreszczyk emocji i ogromne zainteresowanie.Nie tylko pożądanie,namiętność oraz gorące sceny w nietypowych miejscach zasługują na uznanie,ale także ich nietypowa osobowość,która przyciąga większe zainteresowanie.Ich się kocha za ich inność i wyjątkowość.

🩸Warto wspomnieć o działaniach braci Henderson i ich „pracy”.Tworzą oni niezwykłą więźń,która przyczynia się do tego,że pójdą za sobą w ogień.Walczą ze złem,nie patrząc na konsekwencje.

🩸 „Revers.Bracia Hendersonowie” to znakomita historia szalonej Lilly i Reversa oraz ciut informacji o pozostałych braciach Henderson wraz z nowymi informacjami o ich rodzinie.Nieodłącznym elementem histori jest kot Ralf i jego demolka-daje popalić swojemu właścicielowi i innym.

🩸Jestem zachwycona pierwszą odsłoną braci Henderson i czekam na dużo więcej.
Nie przechodźcie obojętnie obok tej historii-czytajcie🖤

Kazik
Ewelina Maria Mantycka0
Okładka ksiązki - Kazik

Jak zakończy się ten wyścig po miłość?Estera na co dzień pracuje w banku i stara się poukładać swoje życie tak, by w końcu osiągnąć spokój...

Duszący zapach bzu (audiobook)
Ewelina Maria Mantycka0
Okładka ksiązki - Duszący zapach bzu (audiobook)

Kontynuacja losów rodziny z ulicy Ogrodowej. Fabian i Lilka próbują zbudować swój związek na kruchym fundamencie zaufania. Miłość, której się nie spodziewali...

Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk