Recenzja książki: Nasze Sekretne Dary. The Gifts. Tom 1

Recenzuje: Pozytywny_wolumi

„Nasze Sekretne Dary” to pierwszy tom trylogii, który zabiera czytelnika w podróż pełną tajemnic, magii i młodzieńczych lat.Główna bohaterka, Maeve Chambers, przypadkowo odnajduje tajemniczą talię kart tarota sprzed 30 lat podczas wykonywania kary za wybryk ♦️rzucenie butem w nauczyciela (którym na szczęście nie trafiła). W ten sposób odkrywa świat pełen nadprzyrodzonych konsekwencji i mocy, które mogą zmienić jej życie na zawsze. ✨

Ta książka jest idealna dla młodszych czytelników, którzy szukają czegoś lekkiego, ale wciągającego. Choć porusza kwestie magii i odpowiedzialności za swoje czyny, nie jest to ciężka lektura sprawdzi się świetnie jako wieczorne „odmóżdżenie” dla starszych czytelników. 🎭❤️

Nie brakuje tu także emocji od przyjaźni po pierwsze zauroczenia i dylematy nastolatków. To połączenie magii, dojrzewania i konsekwencji działań sprawia, że trudno oderwać się od kolejnych stron. 🔮📖

Polecam każdemu, kto szuka lekkiej lektury!

Tagi: Proza (w tym literatura faktu) dla dzieci i młodzieży Fantasy dla dzieci i młodzieży Dzieci od ok. 12 lat

Kup książkę Nasze Sekretne Dary. The Gifts. Tom 1

Zobacz opinie o książce Nasze Sekretne Dary. The Gifts. Tom 1