Recenzja książki: Na brzegu rzeki Piedry usiadłam i płakałam

Recenzuje: booksitsmypassio

Tytuł: Na Brzegu Rzeki Pierdy Usiadłam i Płakałam.

Autor: Paulo Coelho

Wydawnictwo Drzewo Babel

Data premiery: 10.10.2024r

#współpracareklamowa

#współpracabarterowa

#współpracarecenzencka

„Jeśli posłuchamy głosu dziecka, które mieszka w naszej duszy, oczy nasze znowu nabiorą blasku. A jeśli nie utracimy więzi z tym dzieckiem, to nigdy już nie utracimy więzi z życiem”.

Na pierwszy rzut oka Pilar jest szczęśliwą żoną żyjącą u boku męża i spełniającą się w roli matki. Kiedy do jej życia ponownie wkracza przyjaciel z dzieciństwa wspólnie wyruszają w drogę aby zmierzyć się z lękami przeszłości.

Pełna emocji historia o strachu, który kieruje wyborami w imię miłości. O poszukiwaniu znaczenia słowa miłość - czy to ta, która rani, czy ta która uskrzydla?

Książka, która skłania do refleksji nad prawdziwą miłością, która potrafi wybaczyć, nad poszukiwaniem własnej drogi i wiary.

Autor budzi w czytelniku chęć zagłębienia się w istocie własnych uczuć i emocji.

Gorąco polecam.

Dziękuję wydawnictwu za zaufanie i egzemplarz recenzencki.

#książkoweimpresje #polskiebookstagramy #bookstagrampl

Kup książkę Na brzegu rzeki Piedry usiadłam i płakałam

Zobacz opinie o książce Na brzegu rzeki Piedry usiadłam i płakałam
Walkirie
Paulo Coelho0
Okładka ksiązki - Walkirie

Kiedy myślisz o Walkiriach, pomyśl o odwadze. Jak wiele potrzeba odwagi, by zajrzeć w głąb siebie? Jak mocno trzeba uwierzyć, by rozum i serce mogły się...

Zwycięzca jest sam
Paulo Coelho0
Okładka ksiązki - Zwycięzca jest sam

Festiwal filmowy w Cannes. 24 godziny. Cała plejada postaci z wielkiego świata: producenci filmowi, aktorzy, dyktatorzy mody, supermodelki, a także początkujące...

Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk