Jego wysokość prezes

Data premiery: 03.12.2024r.

#współpracareklamowa

#współpracabarterowa

#współpracarecenzencka

" Z jej miny wnioskuję, że nie lubi, kiedy stawia się ją pod ścianą. No to jest nas dwoje. Ja też nie przepadam, kiedy coś mi się narzuca, a jeszcze bardziej nie znoszę, gdy robi się ze mnie durnia. A ona w pewien sposób ze mnie zadrwiła. Zresztą nie pierwszy raz. "

Q: Lubicie romanse biurowe?

Ja dawno takiego romansu biurowego z wątkiem enemies to lovers nie czytałam, a ta historia przypomniała mi dlaczego, tak bardzo je lubię.

Autorka świetnie wykreowała bohaterów i stworzyła bardzo ciekawą historię, która wciągnęła mnie od pierwszej strony.

Jest w niej mnóstwo emocji, ale także i refleksji, ciekawa fabuła i zwroty akcji , które intrygują. Dobrze poprowadzone wątki i powoli odkrywane tajemnice bohaterów połączone z lekkim piórem autorki sprawiają, że książkę czyta się bardzo szybko.

Gorąco polecam.

Dziękuję wydawnictwu za zaufanie i egzemplarz recenzencki.

#książkoweimpresje #polskiebookstagramy #bookstagrampl #podróżepopolskiejliteraturze

Informacje dodatkowe o Jego wysokość prezes:

Wydawnictwo: Editio
Data wydania: 2024-12-03
Dodał/a opinię: booksitsmypassio

Zobacz opinie o książce Jego wysokość prezes

Kup książkę Jego wysokość prezes

Royals. Playboy
Katarzyna Mak0
Okładka ksiązki - Royals. Playboy

Charlie to arystokrata. Pochodzi z zamożnej, szkockiej rodziny. Jest hrabią, bogaczem, którego naprawdę stać na wiele. Otoczony pięknymi kobietami, wiedzie...

Dwadzieścia minut do szczęścia
Katarzyna Mak0
Okładka ksiązki - Dwadzieścia minut do szczęścia

Romans jak z bajkiMichalina nie ma łatwego życia. Wychowana przez babcię, po jej śmierci boryka się z problemami finansowymi i własnym darem ściągania...