🎮OPINIA🎮
Tytuł:"GAMERKA" To tylko gra Tom 1
Autor: Katarzyna Wycisk
To historia o Wiktorii i Kilianie, których pasją jest e-sport i gra w FIFĘ.
Wiki jako WhiteRabbit jest na najlepszej drodze do zostania profesjonalnym graczem.
Jako wielka fanka Kiliana "MadHattera" podziwia jego osiągnięcia i chce w przyszłości osiągnąć to co on. Tajemniczość WhiteRabbita i nieznaną tożsamość wzbudza ciekawość wielu zawodników FIFA w tym wicemistrza świata Kiliana "MadHattera" Kormana.
Jednak Wiktoria szybko się przekonuje że prowadzenie podwójnego życia jest bardzo uciążliwe. Ich przypadkowe spotkanie sprawia że budzą się w nich uczucia których się niespodziewali i których nie planowali.
Czy Kilianowi uda się poznać prawdziwą tożsamość WhiteRabbita?
Co z tym wszystkim wspólnego ma Kraina Czarów?
"Gamerka" to książka którą pokochałam od pierwszych stron ❤️ Fabuła książki jest tak wciągająca że nie sposób się od niej oderwać. Autorka porusza w swojej książce wiele ważnych tematów m.in: dyskryminacja że względu na płeć, skomplikowane relacje rodzinne, schizofrenia.
Wprowadza nas do świata e-sportu i pokazuje jak on naprawdę wygląda.
Nawiązanie do Alicji w Krainie Czarów to coś nieziemskiego. Dogłębnie oddany klimat: tajemniczości, szaleństwa,traumy.
Ta historia to prawdziwy rollercoaster wydarzeń i zwrotów akcji. Ta książka jest perfekcyjna pod każdym względem.
Jestem godna podziwu dla autorki w jaki sposób opisuje temat e-sportu i choroby jaką jest schizofrenia. Widać tu ogromne zaangażowanie. Bardzo polubiłam i zżyłam się z głównymi bohaterami i zdecydowanie czekam na kontynuację losów Kiliana i Wiktorii, gdyż ta historia pochłonęła mnie do reszty. Z całego serca polecam przeczytać bo naprawdę warto ❤️
Wydawnictwo: K.Wycisk
Data wydania: 2023-10-28
Iza Naglik
Z tobą mógłbym tańczyć w kałuży benzyny, trzymając w ręku płonącą pochodnię. Jace spełnił swoje marzenie i dostał się do zawodowej straży pożarnej. Mimo...
Tysiące lat temu Wielka Wojna zniszczyła Alaris. Większość rasy ludzkiej zginęła, a ci, którzy przeżyli, zamieszkali w Gnieździe - osadzie zbudowanej przez...