Carlos

Tom 1 cyklu Teksański klan

"Carlos"Grażyna A. Adamska Wydawnictwo WasPos to pełna emocji i zwrotów akcji historia. Niewątpliwie twierdzę, ze istnieje coś takiego jak przyciąganie, zauroczenie, pożądanie, miłość od pierwszego wejrzenia, pierwszej rozmowy lub spotkania.

" Nie potrafię ogarnąć uczucia, które się we mnie budzi. Uczucia nieograniczonego szczęścia. Szczęścia i wzruszenia, że można być z kimś tak blisko, tak głęboko, tak zmysłowo i tak duchowo".

Nika to autorka erotyków oraz energoterapeutka. Carlos to teksański przedsiębiorca naznaczony bliznami. Jedno przypadkowe spotkanie na lotnisku, dwugodzinna rozmowa to początek pełnej emocji historii.

"... Więc teraz na pytam ciebie: co masz mi do przekazania, Carlosie?
Uśmiecha się i lekko przysuwa do mojego ucha: - Nie zapomnij o mnie - szepcze."

Znajomość tej dwójki od początku skazana jest na niepowodzenie. Brak wymiany numerami telefonu i nieznajomość nazwiska, może być kłopotliwe. Mimo wszystko los chciał inaczej, spotykają się ponownie na dodatek w domu Carlosa. Uczucie Niki i Carlosa jest widoczne od pierwszego spotkania. Niestety zbieg różnych sytuacji, zdradzona kobieta oraz rodzina mogą przeszkodzić w drodze do szczęścia.

"... kiedyś spotkam kobietę, która będzie miała mi coś ważnego do powiedzenia i poruszy tę najgłębszą strunę tutaj? - Wskazuję na serce."

Czy spełnią się marzenia Niki o idealnym mężczyźnie? Czy Carlos zamknie przeszłość? Czy ta dwójka ma szansę na nowe życie? Czy uda się wyjaśnić wszystkie nieporozumienia i niedopowiedzenia?

".. - Gdy wiem, że mam cię po swojej stronie, jestem silniejszy. Jesteś dla mnie niczym kotwica..."

"Carlos" to emocjonująca powieść pobudzająca wszystkie zmysły. Miłość, szczęście, poszukiwanie bezpieczeństwa, umiejętność wybaczania oraz pogodzenie się z przeszłością tego tu nie zabraknie.
Po przeczytaniu książki wiemy jedno :miłość od pierwszego wejrzenia istnieje. Jest jednak szereg innych rzeczy, o których powinniśmy pamiętać.

Jeśli chcecie się przekonać jak potoczą się losy bohaterów i ich bliskich koniecznie sięgnijcie po książkę. Emocje gwarantowane.

Informacje dodatkowe o Carlos:

Kup książkę Carlos

Nika. Teksański klan #2
Grażyna A. Adamska0
Okładka ksiązki - Nika. Teksański klan #2

Z?ycie na ranczu nie okazuje sie? bezpiecznym azylem dla Niki. Gdy zostaja? ujawnione mroczne tajemnice z przeszłos?ci, kobieta staje przed trudnym wyborem:...

Po prostu zaufaj
Grażyna A. Adamska 0
Okładka ksiązki - Po prostu zaufaj

Życie Patrici kręci się głównie dookoła szkoły i ojca alkoholika. Po odejściu matki dziewczyna nie potrafi odnaleźć się w nowej sytuacji i za wszelką cenę...