"Kuchnia żydowska" wyróżniona!

Data: 2012-01-02 13:38:07 | Ten artykuł przeczytasz w 1 min. Autor: Sławomir Krempa
udostępnij Tweet
News -

Opublikowana nakładem Domu Wydawniczego Rebis Kuchnia żydowska Balbiny Przepiórko zakwalifikowała się do finału Gourmand World Cookbook Awards. Książka autorstwa Piotra Bikonta w kategorii pozycji przedstawiających kulinaria na tle historycznym (Best Culinary History) zwyciężyła w etapie krajowym.

 

Finałowa gala tych prestiżowych nagród dla najlepszych książek kucharskich na świecie będzie miała miejsce 6 marca 2012 roku w Paryżu. Pozostaje nam teraz trzymać kciuki, aby Kuchnia żydowska...  zajęła w swojej kategorii pierwsze miejsce.

REKLAMA

Zobacz także

Musisz być zalogowany, aby komentować. Zaloguj się lub załóż konto, jeżeli jeszcze go nie posiadasz.

Reklamy
Recenzje miesiąca
Srebrny łańcuszek
Edward Łysiak ;
Srebrny łańcuszek
Dziadek
Rafał Junosza Piotrowski
 Dziadek
Aldona z Podlasia
Aldona Anna Skirgiełło
Aldona z Podlasia
Egzamin na ojca
Danka Braun ;
Egzamin na ojca
Rozbłyski ciemności
Andrzej Pupin ;
Rozbłyski ciemności
Cień bogów
John Gwynne
Cień bogów
Wstydu za grosz
Zuzanna Orlińska
Wstydu za grosz
Jak ograłem PRL. Na scenie
Witek Łukaszewski
Jak ograłem PRL. Na scenie
Pokaż wszystkie recenzje