"Kuchnia żydowska" wyróżniona!

Data: 2012-01-02 13:38:07 | Ten artykuł przeczytasz w 1 min. Autor: Sławomir Krempa
udostępnij Tweet
News -

Opublikowana nakładem Domu Wydawniczego Rebis Kuchnia żydowska Balbiny Przepiórko zakwalifikowała się do finału Gourmand World Cookbook Awards. Książka autorstwa Piotra Bikonta w kategorii pozycji przedstawiających kulinaria na tle historycznym (Best Culinary History) zwyciężyła w etapie krajowym.

 

Finałowa gala tych prestiżowych nagród dla najlepszych książek kucharskich na świecie będzie miała miejsce 6 marca 2012 roku w Paryżu. Pozostaje nam teraz trzymać kciuki, aby Kuchnia żydowska...  zajęła w swojej kategorii pierwsze miejsce.

REKLAMA

Zobacz także

Musisz być zalogowany, aby komentować. Zaloguj się lub załóż konto, jeżeli jeszcze go nie posiadasz.

Reklamy
Recenzje miesiąca
Cienie. Po prostu magia
Katarzyna Rygiel
Cienie. Po prostu magia
Lato drugich szans
Dagmara Zielant-Woś
Lato drugich szans
Suplementy siostry Flory
Stanisław Syc
Suplementy siostry Flory
Upiór w szkole
Krzysztof Kochański
Upiór w szkole
Piwniczne chłopaki
Jakub Ćwiek
Piwniczne chłopaki
Dolina Marzeń. Przeszłość
Katarzyna Grochowska
Dolina Marzeń. Przeszłość
Szczerbata śmierć
Arkady Saulski
Szczerbata śmierć
Bez litości
Michał Larek
Bez litości
Z okruchów nadziei
Anna Siedlecka
Z okruchów nadziei
Pokaż wszystkie recenzje