ZAPACH MIŁOŚCI: TOM 3

Asako Yaeshima ma kompleks na punkcie tego, jak bardzo się poci. Zaczyna spotykać się z Koutarou Natorim, który pracuje w tej samej firmie i posiada węch absolutny!
Opowiada mamie o swoim pierwszym związku, opiekuje się przeziębionym Natorim, przedstawia go młodszemu bratu…
Wciąż rozwija się jako dziewczyna i chyba nawet przywykła do bycia wąchaną. Ale co się stanie, gdy jej chłopak pojedzie na służbowy wyjazd z młodszą koleżanką z pracy, Korisu?

Mimo różnych zawirowań w trzecim tomie słodka relacja naszej dwójki połączonej przez zapach jeszcze bardziej się pogłębi.

Informacje dodatkowe o ZAPACH MIŁOŚCI: TOM 3:

Avatar użytkownika - wkp
wkp
Przeczytane:2022-02-10, Ocena: 4, Przeczytałem,

ZAPACH SEKSU I EMOCJI

,,Zapach miłości" to manga, którą bardziej się czuje, niż odbiera na poziomie fabularnym. Chociaż fabularnie rzecz też jest znakomita i zachwyca niemal na każdym kroku. W skrócie, znakomita zabawa dla starszych czytelników z duszą romantyków.

Związek Asako i Natoriego trwa! Ona się poci i ma z tym problem. Dla niego jej pot to najcudowniejsza woń i inspiracja w pracy nad zapachami, którą zajmuje się na co dzień. A ich związek to wciąż sekret, z którym nie odkryli się przed wieloma ludźmi.

Co tym razem na nich czeka? Na pewno więcej zapachów i więcej zazdrości, kiedy ukochany wyjedzie służbowo z koleżanką! Do tego Asako coraz bardziej przywyka do bycia wąchaną. A to wcale nie koniec!

ZAPACH MIŁOŚCI: TOM 8
Kintetsu Yamada 0