Asako Yaeshima ma kompleks na punkcie tego, jak bardzo się poci. Zaczyna spotykać się z Koutarou Natorim, który pracuje w tej samej firmie i posiada węch absolutny, a ostatecznie nawet razem zamieszkują! Podczas wizyty u rodziców Asako przypadkiem trafia na koleżankę, która znęcała się nad nią w dzieciństwie, przez co odradza się jej trauma związana z potem. Ulgę przynosi jej dopiero rozmowa z Koutarou, z którym dzieli się swoim smutkiem i cierpieniem.
Nasza dwójka nareszcie stawia kolejny krok w swojej relacji. Przepracowując trudne momenty, szybko wkraczają na drogę pełną szczęścia. W dziesiątym tomie nastąpi istny wybuch radości!
Wydawnictwo: Waneko
Data wydania: 2023-01-03
Kategoria: Komiksy
Asako Yaeshima pracuje w Liliadrop, firmie produkującej kosmetyki do makijażu i kąpieli, która szczyci się ogromną popularnością wśród kobiet. Dziewczyna...
Przeczytane:2023-01-17, Ocena: 4, Przeczytałem,
ZWIĄZEK KROK PO KROKU
A jeśli ona jest - to dostoisz
I jeszcze raz proszę - posłuchać mnie chciej!
Im więcej nienawidzisz tym bardziej się boisz
Jeśli kochasz więcej to boisz się mniej
- KNŻ
No i znów wpadłem popodglądać co tam słychać u naszej mangowej pary. Jak im się dzieje, jak kwitnie ich uczucie, jak problemy są przepracowywane i ogólnie jak tam, co tam i czemu tak, a nie inaczej. I jak zwykle przyjemnie spędziłem czas. Trochę się poemocjonowałem, trochę podkurzałem, trochę to, tamto trochę i jak zwykle jestem zadowolony. Usatysfakcjonowany. I cieszę się, że takie dojrzalsze, poważniejsze mangi romantyczno-obyczajowe skierowane do czytelników ze swoimi doświadczeniami na karku też pojawiają się na naszym rynku, bo w końcu nie samymi szkolnymi realiami i nastoletnimi uniesieniami człowiek żyje.
Fabuła tego tomiku? Jak zawsze to krok po kroku brnięcie przez związek, coraz dalej, coraz bardziej, coraz bliżej siebie. Po ostatnich zawirowaniach i przypomnieniu traum, nadchodzi czas uspokojenia się, ukojenia, szczęścia i... No właśnie, co to czai się na horyzoncie?