Gotuj jak szef kuchni!
Znany polski szef kuchni Robert Sowa przedstawia restauracyjne przepisy, które możemy przygotować w zaciszu własnej kuchni. Naucz się przyrządzać:
Pieczoną polędwicę wołową w skorupce ziołowej z białą fasolą Pierś indyczą w panco z sałatką włoską Crumble z orzechów włoskich z truskawkami, tymiankiem Zapiekane naleśniki z kurczakiem, serem pleśniowym i szpinakiem Papardele z sosem serowym z brokułami i kaparamiDoskonałe i wyrafinowane smaki podbiją serca twoich gości.
Wydawnictwo: Burda Książki
Data wydania: 2018-11-28
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 224
Książka kucharska jakiej nie było! Robert Sowa, szef kuchni Hotelu Jan III Sobieski, kucharz piłkarskiej reprezentacji narodowej, laureat "Oskara Kulinarnego"...
Do twojej kuchni wkradła się nuda i masz wrażenie, że od dłuższego czasu gotujesz na zmianę te same potrawy? Do menu chcesz wprowadzić różnorodność, ale...
Chcę przeczytać,