Robert Sowa znany mistrz kulinarny dzieli się swoimi oryginalnymi przepisami. To książka, jakiej jeszcze nie było - ponad 120 autorskich przepisów Mistrza pokazanych na kolorowych ilustracjach obrazujących poszczególne etapy wykonania każdej potrawy. Dodatkowo przy każdym przepisie znajdą się symbole informujące o czasie potrzebnym na przygotowanie potrawy i stopniu trudności.
Proponowane przepisy to wielokrotnie sprawdzone przez Mistrza potrawy na zupy i przystawki, dania z ryb, mięs, wegetariańskie oraz dodatki. Autor poleca wykwintne, zdrowe i pachnące ziołami potrawy. Dzięki nim każdy kucharz i kucharka, nawet początkujący, bez trudu odtworzą smaki proponowanych dań oraz osiągną kulinarny sukces.
Wydawnictwo: Edipresse Książki
Data wydania: 2016-04-13
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 200
Gotuj jak szef kuchni! Znany polski szef kuchni Robert Sowa przedstawia restauracyjne przepisy, które możemy przygotować w zaciszu własnej kuchni...
Książka kucharska jakiej nie było! Robert Sowa, szef kuchni Hotelu Jan III Sobieski, kucharz piłkarskiej reprezentacji narodowej, laureat "Oskara Kulinarnego"...
Chcę przeczytać,