Esencja smaku

Ocena: 0 (0 głosów)

Książka kucharska jakiej nie było! Robert Sowa, szef kuchni Hotelu Jan III Sobieski, kucharz piłkarskiej reprezentacji narodowej, laureat "Oskara Kulinarnego" postanowił podzielić się swoimi kulinarnymi sekretami! Arcysmaczne i nowatorskie przepisy. Potrawy lekkie i zdrowe, wyrafinowane i takie, które przygotowuję się w chwilę, a wszystkie podane w taki sposób, by nie tylko doskonale smakowały, ale i pięknie wyglądały. Przepyszne zdjęcia najwybitniejszych stylistów fotografii kulinarnej, tysiące smaków, które zadowolą najwybredniejsze podniebienie.

Informacje dodatkowe o Esencja smaku:

Wydawnictwo: Jacek Santorski
Data wydania: 2005 (data przybliżona)
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 83-60207-23-2
Liczba stron: 256
Język oryginału: polski

więcej

Kup książkę Esencja smaku

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Esencja smaku - opinie o książce

Inne książki autora
Krok po kroku z Robertem Sową
Robert Sowa0
Okładka ksiązki - Krok po kroku z Robertem Sową

Robert Sowa znany mistrz kulinarny dzieli się swoimi oryginalnymi przepisami. To książka, jakiej jeszcze nie było - ponad 120 autorskich przepisów...

Uczta. Z restauracji wprost na twój stół
Robert Sowa0
Okładka ksiązki - Uczta. Z restauracji wprost na twój stół

Gotuj jak szef kuchni! Znany polski szef kuchni Robert Sowa przedstawia restauracyjne przepisy, które możemy przygotować w zaciszu własnej kuchni...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Kyle
T.M. Piro
Kyle
Smolarz
Przemysław Piotrowski
Smolarz
Wszyscy zakochani nocą
Mieko Kawakami
Wszyscy zakochani nocą
Raj utracony
John Milton
Raj utracony
Krok do szczęścia
Anna Ficner-Ogonowska
Krok do szczęścia
Las powieszonych lisów
Arto Paasilinna ;
Las powieszonych lisów
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy