Książka kucharska jakiej nie było! Robert Sowa, szef kuchni Hotelu Jan III Sobieski, kucharz piłkarskiej reprezentacji narodowej, laureat "Oskara Kulinarnego" postanowił podzielić się swoimi kulinarnymi sekretami! Arcysmaczne i nowatorskie przepisy. Potrawy lekkie i zdrowe, wyrafinowane i takie, które przygotowuję się w chwilę, a wszystkie podane w taki sposób, by nie tylko doskonale smakowały, ale i pięknie wyglądały. Przepyszne zdjęcia najwybitniejszych stylistów fotografii kulinarnej, tysiące smaków, które zadowolą najwybredniejsze podniebienie.
Wydawnictwo: Jacek Santorski
Data wydania: 2005 (data przybliżona)
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 256
Język oryginału: polski
Gotuj jak szef kuchni! Znany polski szef kuchni Robert Sowa przedstawia restauracyjne przepisy, które możemy przygotować w zaciszu własnej kuchni...
Do twojej kuchni wkradła się nuda i masz wrażenie, że od dłuższego czasu gotujesz na zmianę te same potrawy? Do menu chcesz wprowadzić różnorodność, ale...
Chcę przeczytać,