Książka kucharska jakiej nie było! Robert Sowa, szef kuchni Hotelu Jan III Sobieski, kucharz piłkarskiej reprezentacji narodowej, laureat "Oskara Kulinarnego" postanowił podzielić się swoimi kulinarnymi sekretami! Arcysmaczne i nowatorskie przepisy. Potrawy lekkie i zdrowe, wyrafinowane i takie, które przygotowuję się w chwilę, a wszystkie podane w taki sposób, by nie tylko doskonale smakowały, ale i pięknie wyglądały. Przepyszne zdjęcia najwybitniejszych stylistów fotografii kulinarnej, tysiące smaków, które zadowolą najwybredniejsze podniebienie.
Wydawnictwo: Jacek Santorski
Data wydania: 2005 (data przybliżona)
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 256
Język oryginału: polski
Do twojej kuchni wkradła się nuda i masz wrażenie, że od dłuższego czasu gotujesz na zmianę te same potrawy? Do menu chcesz wprowadzić różnorodność, ale...
Robert Sowa znany mistrz kulinarny dzieli się swoimi oryginalnymi przepisami. To książka, jakiej jeszcze nie było - ponad 120 autorskich przepisów...
Chcę przeczytać,