Uczę się czytać, pisać i liczyć to karty pracy adresowane do: uczniów ze specjalnymi potrzebami; uczniów edukacji wczesnoszkolnej z niepełnosprawnością intelektualną w stopniu lekkim; uczniów z niepełnosprawnością intelektualną w stopniu umiarkowanym; uczniów z trudnościami w uczeniu się wynikającymi z deficytów rozwojowych; sześciolatków w normie intelektualnej, których rozwój przebiega typowo; nauczycieli szkół masowych i specjalnych ośrodków szkolno-wychowawczych; rodziców uczniów. W publikacji zawarte są treści z zakresu edukacji polonistycznej, matematycznej, przyrodniczej, plastycznej i technicznej.

Karty pracy są zgodne z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej w sprawie podstawy programowej.

Informacje dodatkowe o Uczę się czytać, pisać i liczyć. Część 2. Karty pracy dla uczniów ze specjalnymi potrzebami edukacyjnymi:

Wydawnictwo: Harmonia
Data wydania: 2023-09-05
Kategoria: Pedagogika

Kup książkę Uczę się czytać, pisać i liczyć. Część 2. Karty pracy dla uczniów ze specjalnymi potrzebami edukacyjnymi

Renata Naprawa0
Okładka ksiązki - To, co mnie wspiera. Karty pracy dla uczniów ze specjalnymi potrzebami edukacyjnymi. Edukacja matematyczna. Poziom II: Liczby do 20 i trudniejsze działania

,,To, co mnie wspiera" to zestaw kart pracy przeznaczony dla uczniów ze specjalnymi potrzebami edukacyjnymi. Prezentowana publikacja obejmuje treści z...

Żywioły. Poziom 2. Materiały na zajęcia rozwijające kreatywność
Renata Naprawa0
Okładka ksiązki - Żywioły. Poziom 2. Materiały na zajęcia rozwijające kreatywność

Żywioły to karty pracy przeznaczone dla uczniów ze specjalnymi potrzebami - z niepełnosprawnością intelektualną w stopniu umiarkowanym i znacznym, niepełnosprawnością...

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;