Tytus, Romek i A'Tomek - Księga VII. Tytus poprawia dwójkę z geografii Polski

Pod koniec roku szkolnego a Tytus ma mieć poprawkę z geografii Polski, Romek i A'Tomek pokazują mu więc nasz kraj.

Informacje dodatkowe o Tytus, Romek i A'Tomek - Księga VII. Tytus poprawia dwójkę z geografii Polski:

Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Data wydania: 2009-05-19
Kategoria: Komiksy
ISBN: 978-83-76486-65-9

Kup książkę Tytus, Romek i A'Tomek - Księga VII. Tytus poprawia dwójkę z geografii Polski

Tytus, Romek i A'Tomek - Księga VII. Tytus poprawia dwójkę z geografii Polski - opinie o książce

Avatar użytkownika - szymonjasinski
szymonjasinski
Przeczytane:2018-01-28, Ocena: 4, Przeczytałem, 26 książek 2018,

Chłopcy podróżują po Polsce,  żeby Tytus przeszedł z nimi do następnej klasy. Szczególnie podobało się zakończenie, ale nie zdradzam szczegółów. Myślę, że to najsłabszy tom z tych, które przeczytałem.

Avatar użytkownika - Shi4
Shi4
Przeczytane:2015-11-18, Ocena: 5, Przeczytałam, Komiksy, Mam,
Tytus, Romek i A'Tomek. Księga XXV. Tytus się żeni
Henryk Jerzy Chmielewski0
Okładka ksiązki - Tytus, Romek i A

Tytus się żeni Pojawia się Szympansia, w której Tytus się zakochuje. W życie bohaterów wkroczyła kobieta. Pojazd: Sterowiec ...

Henryk Jerzy Chmielewski0
Okładka ksiązki - Tytus, Romek i ATomek w odsieczy wiedeńskiej 1683 roku z wyobraźni Papcia Chmiela narysowani

Legendarny twórca oraz ikona polskiej sceny komiksowej – Papcio Chmiel – powraca w wyśmienitej formie. W przededniu swoich 89. urodzin twórca...