Rozmowa Kwalifikacyjna z Pracodawcą Po Angielsku

Dowiedz się, jak odpowiednio przygotować się do rozmowy kwalifikacyjnej. Poznaj przykładowe pytania oraz sensowne odpowiedzi.

Wydanie drugie, poszerzone z tłumaczeniem.

Oddawana w Wasze ręce publikacja adresowana jest do wszystkich, którzy planują przygotować się do rozmowy kwalifikacyjnej w języku angielskim. Nie dotyczy to tylko osób, które pragną podjąć pracę za granicą, również w Polsce coraz częściej rozmowy prowadzone są w tym właśnie języku. Warto więc dobrze się do nich przygotować. Podczas rozmowy rekruterzy zwracają szczególną uwagę na zakres słownictwa (głównie słownictwa specjalistycznego) oraz umiejętność komunikowania się w języku obcym.

Bestseller wydawniczy, który pomógł już tysiącom osób.

W mojej książce skoncentrowałam się na pytaniach zadawanych najczęściej podczas rozmów kwalifikacyjnych. Z książki mogą również korzystać pracodawcy, aby dowiedzieć się, jakie pytania zadawać, a jakich unikać. Ponadto, książka przedstawia gotowe odpowiedzi, przydatne zwroty i wyrażenia wraz z tłumaczeniami. Wszystko po to, aby przygotowanie się do rozmowy było maksymalnie uproszczone.

Jeśli jeszcze nie wiesz, jak przygotować się do rozmowy kwalifikacyjnej, ta książka z pewnością dostarczy Ci niezbędnego materiału językowego.

Książka, która podpowie Ci, jak nabrać pewności siebie oraz wywrzeć korzystne pierwsze wrażenie.

Informacje dodatkowe o Rozmowa Kwalifikacyjna z Pracodawcą Po Angielsku:

Data wydania: 2016 (data przybliżona)
Kategoria: Poradniki

Kup książkę Rozmowa Kwalifikacyjna z Pracodawcą Po Angielsku

Gramatyka Angielska Dla Każdego
Anna Piekarczyk0
Okładka ksiązki - Gramatyka Angielska Dla Każdego

Poznaj najważniejsze struktury gramatyczne zapewniające sprawną komunikację w języku angielskim. Książka przeznaczona jest dla tych osób, którym...

Słowotwórstwo z Języka Angielskiego
Anna Piekarczyk0
Okładka ksiązki - Słowotwórstwo z Języka Angielskiego

Ten ebook to najszybsza i najskuteczniejsza powtórka przed samym egzaminem ze słowotwórstwa. Ebook pomaga wyćwiczyć "słowotwórczą"...

Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk