Repetytorium tematyczno-leksykalne z języka hiszpańskiego, które wzbogaci zasób leksyki, zwłaszcza przed maturą na poziomie rozszerzonym, i sprawi, że powtarzanie i poszerzanie słownictwa stanie się przyjemnością.

Publikacja papierowa w komplecie z e-bookiem udostępnianym za pomocą kodu QR. Repetir por placer zachęci uczniów i studentów do samodzielnej pracy lub powtórek przed egzaminami, a dla nauczycieli i lektorów będzie atrakcyjnym materiałem uzupełniającym w czasie zajęć.

Repetir por placer to:

tematyka 14 rozdziałów związana z podstawą programową doskonała pomoc w przygotowaniu do egzaminu maturalnego, a także innych egzaminów językowych urozmaicona leksyka, rzadko podawana w tradycyjnych podręcznikach szczególny nacisk na leksykę i frazeologię, która może prowadzić do błędów i nieporozumień w komunikacji wiele ćwiczeń pobudzających kreatywność i wzmacniających skojarzenia rozwiązania do ćwiczeń (na końcu podręcznika) zestawienie hiszpańskich przysłów i ich polskich odpowiedników.

Informacje dodatkowe o Repetir por placer. Repetytorium leksykalne z języka hiszpańskiego od poziomu A2:

Wydawnictwo: NOWELA
Data wydania: 2022-03-31
Kategoria: Języki obce

Kup książkę Repetir por placer. Repetytorium leksykalne z języka hiszpańskiego od poziomu A2

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;