Długo oczekiwana przez czytelników, druga po DOBRYM PSIE książka Jona Katza.Czasami zmiany przychodzą? na czterech łapach.Psi rok to piękna, zapadająca głęboko w serce opowieść, która bawi i wzrusza, a jednocześnie uczy, jak mądrze kochać. To jedna z tych książek, które uświadamiają nam, jak ważne w naszym życiu są zwierzęta. Juliusz i Stanley - pogodne, słodkie labradory, oraz dwa border collie: Homer i Orson ? bohater książki Dobry pies ? to ukochane psy, które towarzyszą Jonowi każdego dnia. Razem z nimi i wszystkimi radościami, szaleństwami, ale także smutkami ich codziennego życia spędzamy rok na farmie Jona. To opowieść o zaufaniu i zrozumieniu, o życiu i śmierci, o kontynuacji i zmianie. Historia czasami refleksyjna, czasami zabawna, ale zawsze do głębi wzruszająca.EKSPERCI POLECAJĄ:To jedna z tych książek, w których chcesz jak najszybciej przewrócić kartkę, żeby z wypiekami na twarzy sprawdzić co jeszcze się wydarzy. Zabawna, wzruszająca, świetnie napisana. Z pewnością będzie jedną z ulubionych lektur każdego miłośnika psów. Jacek Gałuszka ? szkoleniowiec, autor książki ARIA, DO MNIE!?Psi rok? to opowieść o wielkich zmianach, jakie psy mogą wprowadzić w życie człowieka, o ich wielkiej miłości i oddaniu oraz o tym, jak potrafią budować nam lepsze, radośniejsze życie. Gorąco polecamy!Szarik.pl ? wszystko o psachTo niezwykle pouczająca historia, która powinna stać się inspiracją nawet dla doświadczonych właścicieli psów. Książka ta przekona wielu ludzi do tego, iż prawdziwym szczęściem dla psa nie jest pełna miska i dach nad głową ale bycie przyjacielem ukochanego człowieka.Agnieszka Nojszewska Dobry Pies ? Akademia Porozumiewania się ze Zwierzętami
Informacje dodatkowe o Psi rok:
Wydawnictwo: Galaktyka