Pomiary w HACCP - praktyczne wskazówki i przyrządy pomiarowe

Ocena: 0 (0 głosów)
Monitorowanie, którego celem jest sprawdzenie czy właściwości produktu lub parametry procesu w krytycznych punktach kontroli HACCP są zgodne z przyjętymi wartościami, jest podstawą funkcjonowania systemu HACCP w każdym zakładzie przemysłu spożywczego i żywienia zbiorowego. Podstawą procesu monitorowania są pomiary. Celem poradnika jest przybliżenie Czytelnikom zagadnień z dziedziny pomiarów stosowanych w systemie HACCP. Omówiono w nim najczęściej mierzone wielkości, przyrządy pomiarowe i ich pa

Informacje dodatkowe o Pomiary w HACCP - praktyczne wskazówki i przyrządy pomiarowe:

Wydawnictwo: b.d
Data wydania: b.d
Kategoria:
ISBN: 83-7426-280-X
Liczba stron: 52

więcej

Kup książkę Pomiary w HACCP - praktyczne wskazówki i przyrządy pomiarowe

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Pomiary w HACCP - praktyczne wskazówki i przyrządy pomiarowe - opinie o książce

Recenzje miesiąca
Srebrny łańcuszek
Edward Łysiak ;
Srebrny łańcuszek
Katar duszy
Joanna Bartoń
Katar duszy
Dziadek
Rafał Junosza Piotrowski
 Dziadek
Klubowe dziewczyny 2
Ewa Hansen ;
Klubowe dziewczyny 2
Egzamin na ojca
Danka Braun ;
Egzamin na ojca
Cień bogów
John Gwynne
Cień bogów
Wstydu za grosz
Zuzanna Orlińska
Wstydu za grosz
Jak ograłem PRL. Na scenie
Witek Łukaszewski
Jak ograłem PRL. Na scenie
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy