Podstawy żywienia klinicznego

Ocena: 0 (0 głosów)
Główne problemy poruszane w książce:- niedożywienie- fizjologia i biochemia żywienia- substraty stosowane w żywieniu pozajelitowym i dojelitowym- żywienie dojelitowe- żywienie pozajelitowe- monitorowanie leczenia żywieniowego- leczenie żywieniowe dostosowane do choroby- powikłania leczenia żywieniowego

Informacje dodatkowe o Podstawy żywienia klinicznego:

Wydawnictwo: Wydawnictwo Lekarskie PZWL
Data wydania: b.d
Kategoria: Medycyna i zdrowie
ISBN: 9788320035070
Liczba stron: 494

więcej

Kup książkę Podstawy żywienia klinicznego

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Podstawy żywienia klinicznego - opinie o książce

Recenzje miesiąca
Srebrny łańcuszek
Edward Łysiak ;
Srebrny łańcuszek
Dziadek
Rafał Junosza Piotrowski
 Dziadek
Aldona z Podlasia
Aldona Anna Skirgiełło
Aldona z Podlasia
Egzamin na ojca
Danka Braun ;
Egzamin na ojca
Cień bogów
John Gwynne
Cień bogów
Rozbłyski ciemności
Andrzej Pupin ;
Rozbłyski ciemności
Wstydu za grosz
Zuzanna Orlińska
Wstydu za grosz
Jak ograłem PRL. Na scenie
Witek Łukaszewski
Jak ograłem PRL. Na scenie
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy