Pan Masters

Tom 1 cyklu MR.

Nowa seria niesamowitej T.L. Swan, autorki ,,Braci Miles"!

Julian Masters jest wpływowym i zamożnym mężczyzną, który szuka niani do opieki nad swoimi dziećmi. Brielle Johnston jest... kłamczuchą, która, aby otrzymać pracę, napisała w CV, że jest doświadczoną opiekunką. Tylko że myślała, że zostanie zatrudniona u pani, a nie u bardzo seksownego i dużo starszego od niej pana.

Kłamstwo Brielle szybko wychodzi na jaw, kiedy dziewczyna musi zmierzyć się z powierzonymi jej obowiązkami związanymi z opieką nad niesfornymi dziećmi. Jakby tego było mało, każdy kolejny dzień w pracy to katastrofa. Brielle przyłapuje szefa na robieniu czegoś bardzo prywatnego. Drugiego dnia on widzi ją w jego łazience w bardzo skąpej piżamie. Następne dni nie są dużo lepsze.

Jednak najgorsze jest to, że każde spojrzenie pana Mastersa budzi w Brielle uczucie, którego zdecydowanie nie powinna żywić do pracodawcy: czystą żądzę

Informacje dodatkowe o Pan Masters:

Wydawnictwo: NieZwykłe
Data wydania: 2022-11-24
ISBN: 9788383201702

Kup książkę Pan Masters

Pan Masters - opinie o książce

Książka miło mnie zaskoczyła. Główne postacie były bardzo barwne i strasznie polubiłam Bree. Jej zachowanie takie nieokrzesane i zabawne wprawiało mnie w dobry nastrój. Ta kobieta potrafi zjednać sobie każda osobę i właśnie taką kobieta była potrzebna naszemu bohaterowi.

Postać Pana Mastersa ma wiele problemów które tylko on sam może poukładać w swojej głowie. Nie da się nic z tym zrobić jeśli nie zajrzy do swojego serca.

Historia jest wciągająca i bardzo przyjemnie się ją czyta. Wiele razy wywoływała uśmiech na mojej twarzy. Ale ten były momenty gdy się wzruszałam. Styl pisania autorki także jest przyjemny. Lekki i płynny. Nie mamy tu zbyt dużo zbędnych opisów przez co nie mamy kiedy się nudzić.

Avatar użytkownika - juliakaffa
juliakaffa
Przeczytane:2023-07-17, Ocena: 4, Przeczytałam, 26 książek 2023,
Pan Garcia
T.L. Swan0
Okładka ksiązki - Pan Garcia

Trzeci tom serii „Mr” legendarnej zagranicznej autorki! Poznała go w kawiarni, gdzie pracowała jako baristka. Gdy tylko go zobaczyła, wiedziała...

Pan Spencer
T.L. Swan0
Okładka ksiązki - Pan Spencer

Drugi tom serii „Mr” bestsellerowej zagranicznej autorki! Kiedy Charlotte zobaczyła na imprezie Spencera Jonesa, wiedziała, że wpadła w kłopoty...

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;