Pakiet: Kolacja z Tiffany'm, Obiad z Bondem

Pakiet bestsellerowych książek Agnieszki Lingas-Łoniewskiej!

,,Kolacja z Tiffanym"

Natalia Lisek pochodzi spod Wrocławia, nosi grube okulary i, delikatnie mówiąc, jest ciut roztrzepana. Właśnie straciła pracę i robi wszystko, by znaleźć nową - a zarazem dowieść rodzicom, że może żyć po swojemu i świetnie da sobie radę.

Szczęście lubi sprzyjać takim jak ona - jest inteligentna, błyskotliwa, pełna uroku osobistego i nietuzinkowych pomysłów. To wszystko sprawia, że chociaż często wpada w tarapaty, zawsze wychodzi z nich cało!

Gdy Natalia znajduje pracę w firmie Macieja Garnickiego, wkracza w świat zamożnych klientów, zabójczo przystojnych mężczyzn, olśniewających klejnotów i... zuchwałych kradzieży! Życia nie ułatwia jej fakt, że między nią a Garnickim zdecydowanie iskrzy. Ale czy w pogoni za tajemniczym złodziejem znajdzie się czas na miłość?

,,Obiad z Bondem"

Eliza, przyjaciółka znanej czytelnikom z Kolacji z Tiffanym Natalii, zostaje sama w swoim wielkim przedwojennym mieszkaniu. I nawet byłoby jej to na rękę, gdyby nie fakt, że ktoś chyba się do niej włamał...

Z pomocą spieszy jej komisarz Jacek Granicki: zabójczo przystojny, o niewyparzonym języku i uroku Jamesa Bonda. Tyle że Eliza i Jacek mają już swoją - nie najszczęśliwszą - historię.

Teraz starannie udają, że wcale a wcale im na sobie nie zależy. Ale nagłe niebezpieczeństwo, w którym znajduje się Eliza, gwałtownie zmienia sytuację. Komisarz Granicki zrobi wszystko, by ratować ukochaną.

Od śmiechu przez dreszcz napięcia po łzy wzruszenia - uzależniający rollercoaster prosto od Dilerki Emocji.

Informacje dodatkowe o Pakiet: Kolacja z Tiffany'm, Obiad z Bondem:

Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2023-11-08

Tagi: Romans współczesny

Kup książkę Pakiet: Kolacja z Tiffany'm, Obiad z Bondem

Kolacja z Tiffanym
Agnieszka Lingas-Łoniewska0
Okładka ksiązki - Kolacja z Tiffanym

Agnieszka Lingas-Łoniewska po mistrzowsku prowadzi czytelników przez zawiłą intrygę, bawi, wzrusza i oszałamia! Komedie romantyczne są do bani - twierdzi...

Obrońca nocy
Agnieszka Lingas-Łoniewska0
Okładka ksiązki - Obrońca nocy

Melisa, James i Nocny Łowca. Historia jak z komiksu o walce ze złem, walce z własnymi słabościami, demonami przeszłości i oczywiście o wielkiej miłości...

Kalendarz adwentowy
Marta Jednachowska; Jolanta Kosowska