Opanuj swój metabolizm. Książka kucharska

Zostań mistrzem w swojej kuchni i zapanuj nad swoją talią.

Jillian Michaels w książce Opanuj swój metabolizm wykorzystała prowadzone przez siedemnaście lat badania, aby stworzyć plan odżywiania, który doprowadzi do właściwego zbilansowania hormonów, a w rezultacie przyspieszy utratę wagi, wzmocni odporność i spowolni procesy starzenia się.

Teraz autorka dzięki książce Opanuj swój metabolizm. Książka kucharska jeszcze bardziej ułatwia nam optymalizowanie własnego metabolizmu, żeby stać się piękniejszym, seksowniejszym, zdrowszym i szczęśliwszym.

W tej książce znajdziesz wszystko, co niezbędne, aby we własnej kuchni przygotować śniadania, obiady, kolacje, zupy, przekąski i desery, które pomogą ci zachować prawidłową dietę, czyli:

Ponad 125 przepisów na pyszne dania, które mogą być przygotowane w 30 minut, a nawet szybciej. Porady kucharskie i podręczne wskazówki, które ułatwią dostarczenie organizmowi maksymalnej ilości składników odżywczych i utratę wagi. Przystępnie sformułowane zasady zdrowego odżywiania. Analizę wartości odżywczych każdej potrawy - ilości tłuszczu, węglowodanów, kalorii itp.

Jeśli chcesz tak szybko, jak to możliwe, zmienić swój organizm w harmonijną, spalającą tłuszcz maszynę, Opanuj swój metabolizm. Książka kucharska z pewnością ci w tym pomoże.

Niezbędny dodatek kucharski do książki Opanuj swój metabolizm

Informacje dodatkowe o Opanuj swój metabolizm. Książka kucharska:

Opanuj swój metabolizm. Książka kucharska - opinie o książce

Avatar użytkownika - CicheBaBum
CicheBaBum
Przeczytane:2016-06-23, Ocena: 6, Przeczytałam,
Książka jest uzupełnieniem świetnej książki "Opanuj swój metabolizm.3 sekrety, które zapewnią ciału równowagę hormonalną, zdrowie i seksowny wygląd", którą posiadam. Przeczytałam ją jako pierwsza i po wypróbowaniu jadłospisu Jillian postanowiłam zaopatrzyć się w książkę kucharską, bo dania są SMACZNE i szybko się ja przyrządza. To bardzo ważne! W tej kulinarnej książce znajdą się porady jak opanować swój metabolizm w samej esencji tego zagadnienia. Ważne, aby odrzucić chemicznie spreparowane jedzenie, które bywa tak przetworzone, że nasz organizm karmiony tymi fabrycznymi produktami głoduje z powodu braku witamin, mikroelementów i rozregulowuje naturalne mechanizmy metaboliczne z powodu właśnie tych nienaturalnych substancji. To zatrważające co niekiedy wkładamy do ust, ale żadna policja żywieniowa nie zakaże produkcji masowej substytutów wręcz żywności. Sami powinniśmy zyskać świadomość tego co nam skrycie szkodzi i podjąć właściwe decyzje. Decyzja podjęta? To czas wprowadzić w czyny nasze postanowienia. I ta książka jest właśnie po to, aby jeść zdrowo, w harmonii z naszym ciałem. Jillian pisała książkę przy POMOCY PROFESJONALNEGO DIETETYKA ( !). Celebrytka USA ma poparcie specjalisty i moje zaufanie. Podała jak komponować dzienny jadłospis, jak przygotowywać posiłki. Każde dani jest opisane na co wpływa dobroczynnie, ile ma kalorii i innych składników odżywczych, oczywiście spis składników potrzebnych do przyrządzenia dania i sposób jego wykonania. Autorka uzupełnia też naszą wiedzę z dziedziny dietetyki o tym jak wpływają na nas zioła, owoce morza etc. Owszem brak zdjęć, czcionka mała, ale treść! Pożyteczny poradnik, smaczne przepisy... Jest nawet przepis na pizzę! Z Jillian odchudzanie na pewno się uda, bo jej dieta to turbo chudnięcie- sprawdziłam i nie czuje się głodu, bo syci! Polecam:-)
Idealna sylwetka. Mój tajny przepis na prostą, szybką i trwałą utratę wagi
Jillian Michaels0
Okładka ksiązki - Idealna sylwetka. Mój tajny przepis na prostą, szybką i trwałą utratę wagi

Żadnych sztuczek czy wyrzeczeń - tylko zadziwiające efekty! - Czy czujesz się zdezorientowany przez niejasne i/lub sprzeczne informacje dotyczące sposobów...

Jillian Michaels0
Okładka ksiązki - Będę Mamą!. Nowoczesny poradnik o tym, jak przejść przez ciążę, urodzić zdrowe dziecko i odzyskać doskonałą sylwetkę

Co każda matka wiedzieć powinna... Jillian Michaels znasz przede wszystkim jako wiodącą specjalistkę w dziedzinie fitnessu oraz uznaną ekspertkę w zakresie...