Incydent z udziałem Keitha zostaje wreszcie rozwiązany!
Tymczasem historia wraca do pewnego problemu miłosnego z przeszłości… Dziewczyna o imieniu Marsha Catley jest zakochana w Geordzie, niebieskookim księciu o złocistych włosach. Gdy była dzieckiem, została mu przedstawiona jako jedna z kandydatek na żonę, jednak to wyniosła Catarina Claes została narzeczoną Georda. Po upływie kilku lat Marsha postanawia, że nadszedł czas, by uwolnić księcia od złowrogiej Catrariny!
Czyżby pojawiła się nowa rywalka miłosna?! Oto ósmy tom komedii romantycznej o czarnym charakterze próbującym uniknąć złego zakończenia!

Informacje dodatkowe o ODRODZONA JAKO CZARNY CHARAKTER W GRZE OTOME, GDZIE WSZYSTKIE ŚCIEŻKI PROWADZĄ DO ZŁEGO ZAKOŃCZENIA: TOM 8:

Wydawnictwo: Waneko
Data wydania: 2023-06-06
Kategoria: Komiksy

Kup książkę ODRODZONA JAKO CZARNY CHARAKTER W GRZE OTOME, GDZIE WSZYSTKIE ŚCIEŻKI PROWADZĄ DO ZŁEGO ZAKOŃCZENIA: TOM 8

ODRODZONA JAKO CZARNY CHARAKTER W GRZE OTOME, GDZIE WSZYSTKIE ŚCIEŻKI PROWADZĄ DO ZŁEGO ZAKOŃCZENIA: TOM 8 - opinie o książce

Avatar użytkownika - wkp
wkp
Przeczytane:2023-06-30, Ocena: 4, Przeczytałem,

PRZYWRÓCIĆ NATURALNY BIEG

Jest między nami gra

Którą gra się w parach

- Pidżama porno

Mangi i temat odradzania - no lubią się i tyle. Sporo jest takich opowieści, od ,,Odrodzony jako Yamcha", przez ,,Odrodzony jako galareta", po ,,Odrodzoną, jako czarny charakter..." (no dobra, całego tytułu chyba nie musze tu przeczytać). I już po samych tych tytułach widać wszystko. nikt nie poczuje się tu oszukany, nikt nie powie, że dostał nie to, na co liczył. a na co liczyć może w przypadku tej serii? a na lekkie, komediowe fantasy, z obowiązkowym romansem - w końcu seria to dla płci pięknej - które czyta się szybko, lekko i przyjemnie.

Problem goni problem! Ledwie udaje się doprowadzić do końca sytuację z Keithem, a tu już pojawia się kolejna. Tym razem chodzi o zakochana w Geordzie Marshę. Marsha miała być jego żoną, ale Catarina wszystko zniweczyła! Dziewczyna więc chce przywrócić sprawom naturalny bieg i...

Nami Hidaka''Satoru Yamaguchi 0
Okładka ksiązki - ODRODZONA JAKO CZARNY CHARAKTER W GRZE OTOME, GDZIE WSZYSTKIE ŚCIEŻKI PROWADZĄ DO ZŁEGO ZAKOŃCZENIA: TOM 3

Po ukończeniu 15 lat Catarina rozpoczyna naukę w Akademii Magii. Spotyka tam główną bohaterkę gry “Fortune Lover” – Marię. Wciąż...

Odrodzona jako czarny charakter w grze otome tom 5
Nami Hidaka''Satoru Yamaguchi0
Okładka ksiązki - Odrodzona jako czarny charakter w grze otome tom 5

Wreszcie ma miejsce ostatnie wydarzenie z fabuły gry “Fortune Lover” – ceremonia ukończenia szkoły. Catarinie udaje się uniknąć złego...

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;