Natka. Natka i niesforny elf. Tom 3

Trzecia część nowej serii, idealnej dla dzieci, które zaczynają samodzielnie czytać. Każdy tomik zawiera trzy osobne historyjki z życia głównej bohaterki. Tekst uzupełniają zabawne czarno-białe ilustracje.

Los nie jest sprawiedliwy wobec Natki. Dla przykładu: niesforny świąteczny elf CO CHWILĘ wpędza ją w kłopoty. A nowy chłopak z jej klasy NIE CHCE być jej przyjacielem. I nie wolno jej się zajmować młodszym kuzynem, mimo że jest ŚWIETNĄ opiekunką. Na szczęście dzięki pomysłowości Natka potrafi poradzić sobie z każdą sytuacją.

Informacje dodatkowe o Natka. Natka i niesforny elf. Tom 3:

Natka. Natka i niesforny elf. Tom 3 - opinie o książce

Avatar użytkownika - Anonim2414
Anonim2414
Przeczytane:2022-05-12, Ocena: 5, Przeczytałam, Mam,

Kolejna część przygód niesfornej Natki.

Tym razem święta, które dziewczynka uwielbia. Uwielbia też robić prezenty. Ale co zrobić gdy swoje kieszonkowe wydała już na coś, co i tak już jej się znudziło? Gdy wpada na idealny pomysł wtem pojawia się kolejne zmartwienie. Mianowicie brak papieru. Czy pomysł podsunięty przez choinkowego elfa będzie dobrym pomysłem?

A na jaki pomysł wpadnie dziewczynka by szkoła nie była taka nudna i powtarzalna? Co zrobi by nowy uczeń, który dołączył do jej klasy chciał się z nią pobawić?

I czemu nikt nie wierzy, że zajmowanie się małymi dziećmi wcale nie jest takie trudne i Natka też to potrafi?

Szukacie coś fajnego na poprawę humoru? Szukacie coś na prezent? Książeczki z przygodami Natki idealnie się sprawdzą. My z Zośką uwielbiamy.

Natka i urodzinowa katastrofa. Tom 5
Ruth Quayle0
Okładka ksiązki - Natka i urodzinowa katastrofa. Tom 5

Piąty tom przezabawnej, bogato ilustrowanej serii Natka, która jest idealna dla początkujących czytelników. Czasami życie nie jest sprawiedliwe dla Natki...

Natka. Natka i wyścig z jajkiem. Tom 4
Ruth Quayle0
Okładka ksiązki - Natka. Natka i wyścig z jajkiem. Tom 4

Ciąg dalszy przygód rezolutnej dziewczynki. W czwartym tomie serii życie Natki po raz kolejny jest dla niej niesprawiedliwe. Dla przykładu Natka zawsze...

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;