Trzecia część nowej serii, idealnej dla dzieci, które zaczynają samodzielnie czytać. Każdy tomik zawiera trzy osobne historyjki z życia głównej bohaterki. Tekst uzupełniają zabawne czarno-białe ilustracje.
Los nie jest sprawiedliwy wobec Natki. Dla przykładu: niesforny świąteczny elf CO CHWILĘ wpędza ją w kłopoty. A nowy chłopak z jej klasy NIE CHCE być jej przyjacielem. I nie wolno jej się zajmować młodszym kuzynem, mimo że jest ŚWIETNĄ opiekunką. Na szczęście dzięki pomysłowości Natka potrafi poradzić sobie z każdą sytuacją.
Wydawnictwo: Wilga
Data wydania: 2021-11-24
Kolejna część przygód niesfornej Natki.
Tym razem święta, które dziewczynka uwielbia. Uwielbia też robić prezenty. Ale co zrobić gdy swoje kieszonkowe wydała już na coś, co i tak już jej się znudziło? Gdy wpada na idealny pomysł wtem pojawia się kolejne zmartwienie. Mianowicie brak papieru. Czy pomysł podsunięty przez choinkowego elfa będzie dobrym pomysłem?
A na jaki pomysł wpadnie dziewczynka by szkoła nie była taka nudna i powtarzalna? Co zrobi by nowy uczeń, który dołączył do jej klasy chciał się z nią pobawić?
I czemu nikt nie wierzy, że zajmowanie się małymi dziećmi wcale nie jest takie trudne i Natka też to potrafi?
Szukacie coś fajnego na poprawę humoru? Szukacie coś na prezent? Książeczki z przygodami Natki idealnie się sprawdzą. My z Zośką uwielbiamy.
Piąty tom przezabawnej, bogato ilustrowanej serii Natka, która jest idealna dla początkujących czytelników. Czasami życie nie jest sprawiedliwe dla Natki...
Ciąg dalszy przygód rezolutnej dziewczynki. W czwartym tomie serii życie Natki po raz kolejny jest dla niej niesprawiedliwe. Dla przykładu Natka zawsze...
Przeczytane:2023-02-21, Ocena: 6, Przeczytałam, Wyzwanie - wybrana przez siebie liczba książek w 2023 roku, Insta challenge. Wyzwanie dla bookstagramerów 2023,
Świetna