Piąty tom przezabawnej, bogato ilustrowanej serii Natka, która jest idealna dla początkujących czytelników. Czasami życie nie jest sprawiedliwe dla Natki. Na przykład musi zaprosić WSZYSTKICH w swojej klasie na urodziny, bo inaczej nie dostanie żadnych prezentów, poza tym w jej szkolne lunche są STRASZNE, a kiedy wyjeżdża na wakacje, nie ma nawet MINUTY na relaks.
Wydawnictwo: Wilga
Data wydania: 2022-10-26
Ciąg dalszy przygód rezolutnej dziewczynki. W czwartym tomie serii życie Natki po raz kolejny jest dla niej niesprawiedliwe. Dla przykładu Natka zawsze...
Trzecia część nowej serii, idealnej dla dzieci, które zaczynają samodzielnie czytać. Każdy tomik zawiera trzy osobne historyjki z życia głównej bohaterki...
Przeczytane:2023-01-04, Ocena: 6, Przeczytałam, Mam, 52 książki 2023, Wyzwanie - wybrana przez siebie liczba książek w 2023 roku, Przeczytaj tyle, ile masz wzrostu – edycja 2023, Insta challenge. Wyzwanie dla bookstagramerów 2023, 26 książek 2023, 12 książek 2023,
Kolejny raz spotykam się z uroczą dziewczynką Natką i kolejny raz jestem zachwycona pomysłowością autorek. Albo to zasługa tłumaczenia na polski 🤔? Nie wiem. Ale wiem, że uwielbiam tę serię. Tę niesforną pierwszoklasistkę, której nie brakuje kreatywności w wymyślaniu nowych słów jak i pomysłowości gdy coś nie idzie po jej myśli 😄. Jak zawsze nieźle się ubawiłam podczas czytania😄.
Książka jest idealną lekturą dla młodych (czyli dla mnie🙈) i początkujących czytelników. Do tego zabawne ilustracje wewnątrz obrazujące treść, z których również można się pośmiać .
Ja uwielbiam. I mogę się założyć, że każdy, kto zacznie swą przygodę z Natką również padnie ofiarą jej poczucia humoru i z niecierpliwością jak ja będzie wypatrywał jej dalszych losów. Polecam!!! Przez duże "P"e.