Zziębniętego rozgrzeją, zniechęconego ożywią, zasmuconemu dodadzą nadziei.
Są w życiu takie momenty, kiedy kieliszek domowej nalewki jest tym, czego naprawdę potrzeba.
Znana autorka poleca przepisy na alkoholowe delicje wypróbowane przez miłośników wykwintnych smaków. Proponuje nalewki wyprodukowane ze składników dostępnych w różnych porach roku: owocowe, ziołowe, miodowe, korzenne i wiele, wiele innych
Wydawnictwo: Świat Książki
Data wydania: 2014-08-28
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 208
"(Współczesnych) Polaków portret kulinarny.Polaków garnek własnyZ chochlą i z fantazjąPamiętajmy, że gotowanie powinno być przyjemnością, a nie przykrym...
Poradnik dla amatorów domowego wina Zanim nakleimy etykietę na pierwszą butelkę samodzielnie wyprodukowanego wina, czeka nas długa i niezbyt łatwa...
Chcę przeczytać,