Marmolady i konfitury

Ocena: 5 (1 głosów)

W jaki sposób przygotować smaczne przetwory z owoców? Jak wykonać marmolady, konfitury, galaretki, syropy czy soki oraz jak suszyć i kandyzować owoce? W książce znajdują się przepisy, dzięki którym można odkryć całą przyjemność przygotowania we własnym domu oryginalnych przetworów owocowych.

 

Informacje dodatkowe o Marmolady i konfitury:

Wydawnictwo: Jedność
Data wydania: 2018-04-09
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 978-83-7971-254-0
Liczba stron: 132

więcej

POLECANA RECENZJA

Kup książkę Marmolady i konfitury

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Marmolady i konfitury - opinie o książce

Inne książki autora
Studenckie zapiski historyczne zeszyt 1
Praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Studenckie zapiski historyczne zeszyt 1

W ostatnich trzech latach można dostrzec, przynajmniej w środowisku toruńskim, wzrost zainteresowania studentów problemami nauki historycznej. Pojmując...

Biologia molekularna bakterii
Praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Biologia molekularna bakterii

Nowe, drugie zaktualizowane wydanie jedynego na rynku polskim podręcznika akademickiego, w którym są omówione na poziomie molekularnym zagadnienia związane...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Srebrny łańcuszek
Edward Łysiak ;
Srebrny łańcuszek
Katar duszy
Joanna Bartoń
Katar duszy
Dziadek
Rafał Junosza Piotrowski
 Dziadek
Klubowe dziewczyny 2
Ewa Hansen ;
Klubowe dziewczyny 2
Egzamin na ojca
Danka Braun ;
Egzamin na ojca
Cień bogów
John Gwynne
Cień bogów
Wstydu za grosz
Zuzanna Orlińska
Wstydu za grosz
Jak ograłem PRL. Na scenie
Witek Łukaszewski
Jak ograłem PRL. Na scenie
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy