Gorące kolacje

Ocena: 0 (0 głosów)

Kolacja coraz częściej staje się jedynym posiłkiem w ciągu dnia, do którego siada się bez pośpiechu. Można ją celebrować, a nawet poświęcić nieco więcej uwagi na jej przygotowanie, niż innym posiłkom. Często przekształca się w naszych domach w obiado-kolację, a to oznacza, że staje się głównym posiłkiem dnia. Dlatego kolacje należy o wiele staranniej przygotowywać, niż wtedy, kiedy były tylko lekkim dopełnieniem całodziennego menu.
W najnowszym tomiku czytelnicy znajdą kilkadziesiąt receptur na pożywne dania, które w wielu sytuacjach obiad zastąpią kolacją. Mogą to być np. grzanki walijskie, jaja po bretońsku, sznycle z kapusty czy też gulasz z czerwonym winem.

Informacje dodatkowe o Gorące kolacje:

Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Data wydania: 2004-11-14
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 8373378596
Liczba stron: 96
Język oryginału: polski
Tłumaczenie: brak

Tagi: bóg

więcej

Kup książkę Gorące kolacje

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Inne książki autora
Polskie posty: Zupy, pierogi, ryby, grzyby, jarzyny
Barbara Adamczewska0
Okładka ksiązki - Polskie posty: Zupy, pierogi, ryby, grzyby, jarzyny

W ciągu długiej historii kuchni postnej w Polsce powstawały receptury potraw, które pojawiając się na polskich stołach, dają świadectwo pomysłowości i...

Drugie dania
Barbara Adamczewska0
Okładka ksiązki - Drugie dania

Co ugotować na obiad? To pytanie zadają sobie zarówno doświadczone, jak i debiutujące gospodynie domowe. Aby zaoszczędzić Państwu czasu i rozterek, autorka...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Reklamy