Deliver Us From Evil. Chroń nas ode złego. Tom 3

Przez całe życie szukał zemsty. Im jest starszy, tym silniejsze jest to pragnienie.

Wszystkie plany Punky'ego legły w gruzach, kiedy zdradził go ktoś, komu bezgranicznie ufał. Od tej pory nic już nie będzie takie samo. Z powodu tej zdrady Laleczka znajduje się w śmiertelnym niebezpieczeństwie, a sam Punky musi wykonywać polecenia mężczyzny, którego nienawidzi najbardziej na świecie. Rozdarty między potrzebą zrobienia tego, co słuszne, a uwolnieniem w sobie potwora gotowego spopielić cały świat, Punky w końcu zda sobie sprawę, że aby wygrać, będzie musiał odrzucić wszelkie maski.

Przez swoją niezachwianą miłość do Punky'ego Laleczka przeszła przez piekło. Zdana na łaskę i niełaskę wrogów w końcu będzie miała okazję udowodnić, że jest nieustraszona. Nawet kiedy przyjdzie jej stawić czoła sytuacjom, na które żadne z nich nie było gotowe.

Ostrzeżenie: Książka zawiera sceny przemocy mogące budzić niepokój. Powieść 18 +.

Informacje dodatkowe o Deliver Us From Evil. Chroń nas ode złego. Tom 3:

Deliver Us From Evil. Chroń nas ode złego. Tom 3 - opinie o książce

Avatar użytkownika - KamaZ03
KamaZ03
Przeczytane:2024-02-20, Ocena: 6, Przeczytałem,

Uważaj komu ufasz. Nic bowiem nie zaboli tak bardzo jak zdrada osoby którą kochasz.

Po raz trzeci przenosimy się do ogarniętego wojną gangów Belfastu , gdzie po raz kolejny świat Pucka zadrżał by następnie runąć w posadach.

Czy mężczyźnie uda się odnaleźć szczęście czy może zrezygnuje z uczucia na rzecz tego co znane?

Co się stanie gdy Laleczka znajdzie się na łasce wrogów swego wybranka?

Szczerze mówiąc coraz rzadziej sięgam po książki z gatunku dark romans - taki w którym kolejne strony kipią przemocą z każdej kolejnej strony do tego jeszcze mnóstwo pikantnych scen.

A jednak Monica James potrafiła sprawić, że wsiąknęłam w świat Punky'ego - mafijnego bossa i jego ukochanej Cami.

Oboje przeszli przez piekło, a jednak wciąż wierzą. W siebie i swój związek.

Zawirowania w tej książce nie kończą się nigdy, emocje i zaskakujące zwroty akcji nie pozwalają ochłonąć nawet na chwilę ,a książkę czyta się błyskawicznie.

Finałowy tom serii Chroń nas ode złego idealnie wpisuje się w całą historię i sprawia ,że z niecierpliwością czekam na kolejne powieści autorki ??

Avatar użytkownika - agnieszka_rowka
agnieszka_rowka
Przeczytane:2024-02-11, Przeczytałam,
Ścigając motyle
Monica James0
Okładka ksiązki - Ścigając motyle

Czy miłość jest w stanie pokonać demony przeszłości? ,,Wyjdziesz za mnie, Victorio?" - te słowa na zawsze zmieniły jej życie... ale nie tak, jak się...

Korona diabła. Tom 1
Monica James0
Okładka ksiązki - Korona diabła. Tom 1

Przerażający. Potężny. Zachwycający. Prawdziwy diabeł. Alek był kiedyś prawdziwym królem mafijnego imperium. Jednak wtedy nieoczekiwanie stało się coś...