Deadly Class, tom 8: Nigdy nie wracaj

Mroczne i komiczne spojrzenia na lata 80 przez pryzmat alternatywnej wrażliwości Ricka Remendera. Ciąg dalszy niezwykle burzliwej historii Marcusa Lopeza Arguello i innych uczniów Kings Dominion. Album zawiera zeszyty Deadly Class #36-39.

Informacje dodatkowe o Deadly Class, tom 8: Nigdy nie wracaj:

Avatar użytkownika - wkp
wkp
Przeczytane:2022-04-06, Ocena: 5, Przeczytałem,

DEADLY SECRETS

Marcowa oferta Non Stop Comics zdecydowanie trafiła w mój gust. Z jednej strony nowy rozdział
,,Lastmana", z drugiej wielki finał ,,Fear Agent", a wreszcie z trzeciej najnowsza odsłona rewelacyjnego ,,Deadly Class". I trzeba przyznać, że ten ostatni wciąż trzyma poziom i udowadnia po raz kolejny, że to zarówno jedna z najlepszych serii od ,,NSC", jak i bodajże najlepszy komiks w dorobku Ricka Remendera, który z czystym sercem polecam miłośnikom kina lat 80. XX wieku.

Powrót do Kings Dominion wiąże się z odkryciem zmian, jakie pod nieobecność naszych bohaterów, zaszły w placówce. Gdy na jaw wychodzą kolejne tajemnice, sekrety, zdrady i prawdziwe intencje, nadchodzi czas odkrycia, co skrywają katakumby pod szkołą. Ale co to wszystko ze sobą przyniesie? I jakie będą konsekwencje?

Avatar użytkownika - isil
isil
Ocena: 4, Przeczytałem,
Deadly Class, tom 7: 1988 Miłość jak krew
Rick Remender Wes Craig0
Okładka ksiązki - Deadly Class, tom 7: 1988 Miłość jak krew

Myślicie, że Deadly Class przyzwyczaiła was już do swojej bezkompromisowości? To sprawdźcie, co Rick Remender i Wes Craig zaserwowali swoim bohaterom w siódmej...

Raj utracony
John Milton