Czakry i dieta. Klucz do zdrowia i harmonii

Napełnij swoje życie energią!

Odkryj rewolucyjne podejście do odżywiania oparte o czakry - najważniejsze ośrodki energetyczne w ciele, znane już w starożytności.

Sprawdź, którym z 12 typów osobowości jesteś! Człowiekiem Manifestowania, Tworzenia, Myśli, Relacji, Komunikacji, Wizji, Duchowości, Mistycyzmu, Harmonii, Natury, a może Przywództwa? Prosty test zawarty we wstępie książki pomoże ci określić twój typ osobowości energetycznej oparty na dominującej czakrze. Kiedy ją poznasz, dowiesz się, jak najlepiej dobierać potrawy i składniki odżywcze, by zapewnić pokarm nie tylko dla swojego ciała, lecz również duszy.

Dzięki przydatnym wskazówkom dotyczącym odżywiania, medytacji i praktyk duchowych, snu, walki ze stresem i metod relaksacyjnych, a także rytuałów self-care Czakry i dieta to przystępny i niezwykle wciągający przewodnik po naszym zdrowiu, dobrym samopoczuciu i stylu życia. Zawarte w nim informacje dotyczące wyboru produktów, suplementów, ćwiczeń oraz aktywności pomogą ci osiągnąć szczytową wydolność fizyczną, psychiczną oraz duchową.

Zyskaj równowagę ciała, właściwie odżywiaj umysł i uzdrawiaj duszę!

Informacje dodatkowe o Czakry i dieta. Klucz do zdrowia i harmonii:

Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2024-04-10
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 9788383219011
Tytuł oryginału: Chakras, Food, and You: Tap Your Individual Energy System for Health, Healing, and Harmonious Weight

Kup książkę Czakry i dieta. Klucz do zdrowia i harmonii

Cyndi Dale 0
Okładka ksiązki - Czakra podstawy Połącz się z uziemiającym centrum energii dzięki medytacjom, afirmacjom, wizualizacjom, pozycjom jogi, diecie i uzdrawiającym mantrom dopasowanym do pierwszej czakry

Czakra podstawy – odkryj potencjał pierwszej czakry dla doskonałego życiaW dzisiejszym zabieganym świecie dążymy do harmonii w różnych obszarach...

Cyndi Dale0
Okładka ksiązki - Praca z energią dla sportowców. Jak osiągnąć optymalne wyniki trenując rekreacyjnie i zawodowo

Zrewolucjonizuj swój trening! Cyndi Dale, ekspertka w dziedzinie pracy z energią, łączy najnowsze badania naukowe z praktycznymi technikami, aby pomóc...

Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk