Boży skalpel. Uzdrowienie postem

Podejmij post i pozwól Bogu dokonać operacji na otwartym sercu!

Kiedy apostołowie pytają Jezusa, jak wypędzić złego ducha, On odpowiada, że w niektórych przypadkach jedyna skuteczna droga to modlitwa i post. Dla wierzących modlitwa wydaje się oczywista - ale czym jest post? Czy jest możliwy dziś w świecie niemal nieograniczonej konsumpcji, gdy za wszelką cenę unikamy doświadczenia fizycznego i duchowego głodu?

Marek Zaremba, autor bestsellerowego Jaglanego detoksu, pościł przez czterdzieści dni i prowadził dziennik. W swojej najnowszej książce przekonuje na własnym przykładzie, że post to prawdziwy Boży skalpel! Czasem zaboli, gdy dotknie ciała, ale przyniesie realne uzdrowienie ducha. Stanie się początkiem nowego życia w wolności od lęków, nałogów, zamartwiania się o codzienność i wielu chorób współczesności.

Marek Zaremba - dyplomowany dietoterapeuta, specjalista medycyny komórkowej i terapeuta I stopnia medycyny św. Hildegardy. Jest autorem bestsellerów: Jaglany Detoks, Jaglany Detoks. Kolejny krok, Jaglany Detoks dla biegaczy, Leczenie dietą. Wygraj z Candidą! oraz Zatrzymaj Hashimoto. Wzmocnij tarczycę!.

Informacje dodatkowe o Boży skalpel. Uzdrowienie postem:

Wydawnictwo: Esprit
Data wydania: 2018-02-08
Kategoria: Duchowość, religia

Kup książkę Boży skalpel. Uzdrowienie postem

Boży skalpel. Uzdrowienie postem - opinie o książce

Hashi detoks. Wzmocnij tarczycę, chudnij bez stresu, pokonaj objawy Hashimoto!
Marek Zaremba0
Okładka ksiązki - Hashi detoks. Wzmocnij tarczycę, chudnij bez stresu, pokonaj objawy Hashimoto!

Dieta i hormony pod kontrolą! Autor, który już ponad 20 lat żyje z chorobą Hashimoto, dzieli się swoimi sposobami na to, jak skutecznie zatrzymać...

Chleb i smarowidło. Pieczywo, które leczy, nie powoduje wzdęć ani nadwagi
Marek Zaremba0
Okładka ksiązki - Chleb i smarowidło. Pieczywo, które leczy, nie powoduje wzdęć ani nadwagi

Dlaczego domowy chleb jest zdrowszy? Bo domowy najlepszy! Bo wiem, co dodaję! Bo lubię swój chleb ! Bo taniej i zdrowiej! Bo wszystkim smakuje ! Bo zakwas...

Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk