Chleb i smarowidło. Pieczywo, które leczy, nie powoduje wzdęć ani nadwagi

Dlaczego domowy chleb jest zdrowszy?

Bo domowy najlepszy! Bo wiem, co dodaję! Bo lubię swój chleb ! Bo taniej i zdrowiej! Bo wszystkim smakuje ! Bo zakwas czyni cuda!

Poznaj autorską metodę Marka Zaremby 7 minut bez zagniatania, dzięki której upieczesz chleb jak z dobrej piekarni rzemieślniczej. Pieczywo, którego przygotowanie wymaga minimalnego czasu, niewiele wysiłku i tylko kilku składników! Bez wyrabiania, bez czekania na idealne wyrośnięcie ciasta, bez skomplikowanej instrukcji. Prościej się już nie da!

Zastosuj metodę 7 minut bez zagniatania w swojej kuchni, i odkryj leczniczą moc orkiszu. Zapomnij o wzdęciach i bólu brzucha!

Przejmij kontrolę nad tym, jaki chleb jesz. Naucz się rozpoznawać dobry chleb ze sklepu. Odkryj uzdrawiającą moc pradawnego zboża.

Gdy już masz na stole pachnący chleb z chrupiącą skórką, skorzystaj ze sprawdzonych przepisów na domowe smarowidła i przełam codzienną śniadaniową nudę. Ugotuj przepyszne i zdrowe zupy, którymi najesz się do syta. Przygotuj sałatki z grzankami orkiszowymi. Spraw przyjemność sobie i swoim bliskim, serwując zdrowe słodkie wypieki. Smacznego!

Informacje dodatkowe o Chleb i smarowidło. Pieczywo, które leczy, nie powoduje wzdęć ani nadwagi:

Wydawnictwo: Pascal
Data wydania: 2024-10-23
Kategoria: Kuchnia

Tagi: Gotowanie kulinaria itd.

Kup książkę Chleb i smarowidło. Pieczywo, które leczy, nie powoduje wzdęć ani nadwagi

Boży skalpel. Uzdrowienie postem
Marek Zaremba0
Okładka ksiązki - Boży skalpel. Uzdrowienie postem

Podejmij post i pozwól Bogu dokonać operacji na otwartym sercu! Kiedy apostołowie pytają Jezusa, jak wypędzić złego ducha, On odpowiada, że w niektórych...

Jaglany Detoks. Kolejny krok
Marek Zaremba0
Okładka ksiązki - Jaglany Detoks. Kolejny krok

Jaglany Detoks. Kolejny krok to kontynuacja świetnej książki Marka Zaremby. Pierwszą część - Jaglany Detoks przeczytały tysiące osób, które...