Białoruś co się tam dzieje? Sytuacja polityczna na przełomie XX i XXI wieku

Białoruś jako państwo sąsiadujące z Polską powinna wśród badaczy zajmujących się politologią i stosunkami międzynarodowymi wzbudzać zainteresowanie. Nie tylko z racji bliskości geograficznej, ale również z powodu utrzymywania się u władzy, nieprzerwanie od 1994 roku, jednego polityka – Aleksandra Łukaszenki.

Informacje dodatkowe o Białoruś co się tam dzieje? Sytuacja polityczna na przełomie XX i XXI wieku:

Data wydania: 2013-12-05
Kategoria: Literatura faktu, reportaż

Kup książkę Białoruś co się tam dzieje? Sytuacja polityczna na przełomie XX i XXI wieku

Białoruś co się tam dzieje? Sytuacja polityczna na przełomie XX i XXI wieku - opinie o książce

Avatar użytkownika -

Przeczytane:2017-01-29, 12 książek 2017, Mam, Przeczytane w 2017,
Książka ta,to kompendium wiedzy o sytuacji politycznej na Białorusi.Dowiemy się o wyborach,przejęciu władzy przez Łukaszenkę.Przeczytamy o konstytucji,o uprawnieniach prezydenta,Ogólnie o sytuacji politycznej,przed i po wyborach.Książka ciekawa,ale bardzo trudna w odbiorze.
Ślimaczek
Opracowanie Zbiorowe0
Okładka ksiązki - Ślimaczek

Wesoła propozycja dla maluchów - twarde, kartonowe kartki, interesujący, nietypowy wykrój książeczek, wyraziste kolory ilustracji, krótkie wierszowanki...

Wojownicze Żółwie Ninja
Opracowanie Zbiorowe0
Okładka ksiązki - Wojownicze Żółwie Ninja

Wojownicze Żółwie Ninja po latach nieobecności powracają! Pełnometrażowy film już we wrześniu na ekranach kin! Dawno, dawno temu cztery małe żółwie: Leonardo...

Rok szarańczy
Terry Hayes