Bajki pełne marzeń

Cudowne grające książki przeniosą dziecko w świat bajkowych dźwięków! Każdy milusińskich będzie zachwycony taką interaktywną zabawą. Może śpiewać z Księżniczkami, grać na cymbałkach z Kubusiem Puchatkiem i naśladować odgłosy aut w zależności od książki, którą wybierze. Zarówno chłopcy, jak i dziewczynki znajdą coś wyjątkowego.Gwiazda zapala się i świeci w ciemności.

Informacje dodatkowe o Bajki pełne marzeń:

Wydawnictwo: Egmont
Data wydania: b.d

Kup książkę Bajki pełne marzeń

Bajki pełne marzeń - opinie o książce

opracowanie zbiorowe 0
Okładka ksiązki - Ja i mój świat 1. Karty pracy. Lekcje dla uczniów z autyzmem i specjalnymi potrzebami edukacyjnymi. Etap obrazka

Publikacja została opracowana przez zespół psychologów i pedagogów ze Specjalnego Ośrodka Rewalidacyjno-Wychowawczego dla Dzieci i Młodzieży z Autyzmem...

opracowanie zbiorowe0
Okładka ksiązki - Ziemianka w dziewiętnastowiecznym kurorcie. Listy Stefanii z Lemańskich Rzewuskiej do męża z pobytów w zagranicznych uzdrowiskach

W XIX w. modne było wypoczywać ,,u wód". Ludzie jeździli do uzdrowisk, by poprawić stan zdrowia, leczyć choroby przewlekłe, głównie gruźlicę...

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;