Angelfall (Tom 2). Penryn i świat po. Angelfall. Tom 2

Drugi tom kultowej trylogii fantasy - Angelfall!

W świecie pogrążonym w chaosie po anielskiej apokalipsie ci, którym udało się przeżyć, zrobią wszystko, żeby przetrwać.

Penryn staje przed nowym wyzwaniem, gdy grupa ludzi porywa jej siostrę. Dziewczyna przemierza ulice San Francisco w poszukiwaniu Paige. Dlaczego ulice są takie puste? Gdzie się wszyscy podziali? Jej poszukiwania prowadzą ją w samo serce sekretny ch planów aniołów. Penryn odkrywa ich motywacje i dowiaduje się, do jak przerażających czynów są gotowe się posunąć i jak bezwzględne potrafią być.

Raffe, anioł rozdarty między swoją naturą a nowo odkrytymi uczuciami, staje przed trudnym wyborem: odzyskać utracone skrzydła i pozycję w anielskiej społeczności czy pozostać u boku Penryn, by ją chronić?

Informacje dodatkowe o Angelfall (Tom 2). Penryn i świat po. Angelfall. Tom 2:

Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2025-03-26
Tytuł oryginału: World After. Penryn & the End of Days #1

Tagi: Fantasy dla dzieci i młodzieży Literatura spekulacyjna dla dzieci i młodzieży Dzieci od ok. 14 lat

Kup książkę Angelfall (Tom 2). Penryn i świat po. Angelfall. Tom 2

Angelfall
Susan Ee0
Okładka ksiązki - Angelfall

Aniele, stróżu mój… szeptaliśmy przez setki lat. Myliliśmy się. Teraz to właśnie ONE okazały się naszym największym koszmarem. Angelfall to trzymająca...

Angelfall (Tom 3). Penryn i kres dni. Angelfall. Tom 3
Susan Ee0
Okładka ksiązki - Angelfall (Tom 3). Penryn i kres dni. Angelfall. Tom 3

Finałowy tom trylogii Angelfall - dystopijnej historii o walce o człowieczeństwo, w świecie, gdzie władzę przejęły bezwzględne anioły. Po ucieczce przed...