Teraz cię rozumiem, mamo!

Zazwyczaj trzymam się z dala od antologii, tym bardziej gdy są to obyczajówki. Tym razem zdecydowałam się sięgnąć po zbiór opowiadań ośmiu znanych pisarek polskich.
"Teraz Cię rozumiem, Mamo!" to naprawdę bardzo piękne opowiadania ukazujące prawdziwą miłość matki do dziecka. Są to historie pokazujące błędy przeszłości, bardzo poruszające i wzruszające, ale także trafiają wprost do naszych serc i zarazem pouczają. Myślę, że wśród opowiadań każda z nas znajdzie coś, co w jakimś stopniu będzie przypominało własne doświadczenia. Książka naprawdę warta przeczytania. Mimo iż nie przepadam za opowiadaniami to tą antologią jestem zachwycona. Każda z autorek skradła moje serce.

W gronie autorek znalazły się: Magdalena Witkiewicz, Agnieszka Krwaczyk, Agnieszka Lingas-Łoniewska, Natasza Socha, Ilona Gołębiewska, Magda Knedler, Małgorzata Warda oraz Sabina Waszut. Każda z historii jest inna i każda na swój sposób wzrusza czytelnika. Polecam Wam z całego serca. Z pewnością książka będzie idealnym prezentem na zbliżający się Dzień Matki❤

Dziękuję bardzo za możliwość przeczytania książki @wydawnictwomuza ❤

Informacje dodatkowe o Teraz cię rozumiem, mamo!:

Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2021-05-05
Dodał/a opinię: Ilona Wolińska

Tagi: Proza literacka bóg

Zobacz opinie o książce Teraz cię rozumiem, mamo!

Kup książkę Teraz cię rozumiem, mamo!