Taka jak ona

Tom 2 cyklu Inna niż wszystkie

„Taka jak ona” Katarzyna Mak kolejna książka, od której trudno się oderwać i zaskakuje.
Po tym jak Liv odeszła Matt nie może sobie poradzić. Zostawiła list i tak po prostu go zostawiła. Mężczyzna jest załamany i nie może się pozbierać. Jedynie jego kochany syn trzyma go jakoś przy życiu.
Liv nie przemyślała swojej decyzji i teraz poniesie konsekwencje. Pytanie czy przeżyje i będzie mogła wrócić do ukochanego?
Rewelacje jakie w tej książce odkryjecie to będzie sztos. Powiem wam, że obgryzałam paznokcie, czytając, bo emocje sięgały zenitu. Autorka świetnie poprowadziła fabułe i gwarantuje wam, że nie będziecie się nudzić.
Zdradzę wam, że poznacie nieoczekiwanie siostrę Liv, o której nie wiedziała. Nieźle się będzie tutaj działo. A co stanie się, jeśli w tej części pojawi się przeszłość i gangsterzy powrócą i trochę zamieszają.
Tayler to imię zapamiętajcie, bo zakochacie się w tym facecie i powiem wam, że autorka tak pokierowała całymi zdarzeniami w książce, że otwierałam oczy z zachwytu.
Jednym słowem serdecznie polecam i zachęcam, aby przeczytać oba tomy. A już 14.02.2024 r. dostaniemy kolejny tom, w którym poznamy historię Taylera.

Informacje dodatkowe o Taka jak ona:

Wydawnictwo: Videograf
Data wydania: 2021-01-12
Dodał/a opinię: zaczytanamama86

Tagi: rumunia

Zobacz opinie o książce Taka jak ona

Kup książkę Taka jak ona

Nieuchwytny
Katarzyna Mak0
Okładka ksiązki - Nieuchwytny

Szczęście bywa ulotne, a nawet kruche, niczym pierwszy lód na tafli jeziora. Mia i Antek przekonują się o tym na własnej skórze. Krótkotrwałe...

Royals. Playboy
Katarzyna Mak0
Okładka ksiązki - Royals. Playboy

Charlie to arystokrata. Pochodzi z zamożnej, szkockiej rodziny. Jest hrabią, bogaczem, którego naprawdę stać na wiele. Otoczony pięknymi kobietami, wiedzie...