Syn mafii

Audrey Davis od paru lat żyje w strachu, zawieszona pomiędzy trzema mężczyznami : tym którego szczerze kocha a zarazem nienawidzi i musi się trzymać od niego z daleka, tym który obecnie jest jej panem, władcą, upadkiem a zarazem daje jej dach nad głową, złudne poczucie bezpieczeństwa i niesamowite orgazmy przy ostrym a nawet brutalnym seksie i trzecim, który wydaje jej się być czułym obrońcą, a tak na prawdę jest cichym szpiegiem jej życia.
Jest jeszcze jedna najbardziej skrywana tajemnica, której strzeżenie jest najważniejsze dla Audrey. Tą tajemnicę chce, bez względu na wszystko, odzyskać pierwszy z mężczyzn capo Salvatore Costello, ale dla Audrey, mimo całej, nieustającej od lat miłości do niego, najważniejsze jest, zrobienie wszystkiego by Sal, nie dostał w swoje mafijne łapska, jej najskrytszej „tajemnicy”.
Zagubiona w mafijnym świecie, daje się przywłaszczyć innemu, jednak nie do końca...a potem sprzeciwia się zasadom oraz najważniejszej osobie w strukturach cosa nostry i stawia życie swoje i swojej strzeżonej od lat tajemnicy na jedną kartę, by ustrzec „ją” przed bezwzględnym mafijnym życiem.
Ale czy jej się to uda?

Jak ja lubię mafijne klimaty i zbuntowane laski z „jajami” ,no i oczywiście brutalnych i bezwzględnych facetów.
Taka mieszanka plus ciekawa fabuła i wartka akcja, a wszystko okraszone gorącymi scenami sexu i do tego zakończenie pozostawiające wiele znaków zapytania, sprawia , że już nie mogę doczekać się drugiej części!
Na szczęście premiera drugiego tomu THE COSTELLO FAMILY już 11.01.2021.
Jeśli lubicie tak jak mafijne klimaty i zakończenia z wyraźnym znakiem zapytania, to i ta książka przypadnie Wam do gustu!

Informacje dodatkowe o Syn mafii:

Wydawnictwo: WasPos
Data wydania: 2020-03-24
Dodał/a opinię: EroticBooksLover

Tagi: bóg

Zobacz opinie o książce Syn mafii

Kup książkę Syn mafii

Syn mafii. Walka o dziedzica
Samanta Louis0
Okładka ksiązki - Syn mafii. Walka o dziedzica

Audrey staje przed obliczem władczego bossa nowojorskiej mafii. Salvatore Costello albo odbierze jej życie, albo uczyni swoją żoną.Tajemnica kobiety, za...

Breaking rules. Gra rozpoczęta
Samanta Louis0
Okładka ksiązki - Breaking rules. Gra rozpoczęta

Andrea Wilson nigdy nie przypuszczała, że stanie się bohaterką swojej książki, a jej poukładane życie rozsypie się jak domek z kart. Zdradzona przez wieloletniego...